Wishlist Sammydress.com

Am facut o pasiune pentru magazinele din afara tarii, pentru ca aici gasesc mai mereu lucruri interesante, pe care nu le-am vazut pe la noi. Azi m-am decis sa fac un wishlist de pe site-ul Sammydress.com, si pentru ca vreau sa iti arat ce imi place, hai sa nu o mai lungim si sa iti las mai jos produsele alese.

Despre Sammydress.com ti-am mai vorbit, daca nu am facut-o, sa imi fie rusine, pentru ca aici am gasit o multime de produse pentru sotul meu, fetita mea dar si pentru mine. Voi incepe sa iti arat ce pijamale minunate i-am cumparat fetitei mele.

 Imi plac foarte mult aceste pijamale, si abia astept sa ajunga si sa ii fac poze in ele, pentru ca promit sa ii dedic un articol special, un articol in care va voi arat cum ii vine pijamalele dar si cum arata ele in realitate.

Tot de pe acest site i-am achizitionat sotului meu trei tricouri, da stiu..nici mie nu imi vine sa cred ca i-am luat trei bluze, dar mi-au placut foarte mult si nu m-am putut abtine. Abia astept sa ajunga sa ti le arat si tie.

Pana atunci iti arat doar unu, pentru ca vreau sa le vezi pe celelalte atunci cand ajunge comanda. Imi place foarte mult acest tricou, si sper din suflet sa ii vina, dar pana va ajunge comanda, raman cu speranta, daca nu…ei bine poate slabi oricand, nu?

M-am uitat si dupa un tricou pentru mine, pentru ca pe site, exista o sectiune plus size, si chiar daca nu vreau sa recunosc, in aceasta categorie am ajuns sa gasesc produse ce mi se potrivesc perfect si care ascund micile imperfectiu. Pana voi reusi sa renunt la ceea ce stiu deja ca nu imi face bine, ma voi uita pe site la aceasta categorie, si pentru ca tot am amintit-o hai sa vezi ce bluza frumoasa am gasit.

Imi place foarte mult acesta bluza, dar trebuie sa iti spun inca de la inceput ca nu se afla in cosul meu de cumparaturi, pentru ca abia acum am gasit-o si eu deja am plasat comanda.

Iti spun sincer ca Sammydress.com este locul ideal daca doresit sa faci cumparaturi, pentru ca aici vei gasi o multime de lucruri la preturi uimitoare, daca nu ma crezi da o fuga pe site si vei vedea.

Eu mai dau o raita pe site, pentru ca vreau sa plasez o noua comanda, asa voi reusi sa pun cosul de cumparaturi si aceasta bluza, stiu sigur ca va face furori in aceasta vara.

Te invit pe site sa imi spui ce produs iti place, stiu sigur ca iti va fi foarte greu sa alegi doar unu produs, eu mereu pastesc asa.

 

 

 

Un comentariu la „Wishlist Sammydress.com

  1. Pijamale trebuie sa le iau si eu la mandre. Antenoliei i-au ramas mici, iar Sofi are nevoie pentru la camin la toamna. Sunt foarte frumoase si bune la pret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *