4 metode sexy de a iti surprinde iubitul

Fiecare ajungem la un moment dat sa ne dorim o persoana speciala alaturi, pentru ca ce-i drept se stie ca singuratatea este cea mai grea boala, nu-i asa? Eu pot spune ca sunt norocoasa, pentru ca l-am intalnit pe sotul meu acum ceva timp, si de atunci suntem impreuna, la bine si la greu. Asa ca hai sa vorbim despre cinci metode sext de a iti surprinde iubitul.

1. Costum sexy

Cine nu are fantezi….hm cred ca fiecare la un moment dat ne-am imaginat imbracate intr-un anume fel, nu-i asa? Ei bine un costum sexy este un mod ideal de-ati suprinde iubitul.

2. Vizita la masaj

Ei bine aceasta este un subiect putin mai delicat, pentru ca putine persoane aleg sa vorbeasca despre acest subiect. Totusi puteti apela la specialisti, la un salon masaj erotic Bucuresti, sau daca totusi cunosti punctele delicate ale partenerului, poti apela la masaj topless. Se stie deja ca astfle se vor desfasura lucrurile dupa un astfel de masaj.

3. Saruturi sexy in lift

Stiu sigur ca toti am vazut in filme astfel de saruturi, si chiar daca acum nu vrei sa recunosti, ai fi vrut candva sa incerci aceste saruturi, care pot aduce putina sare si piper relatiei voastre.

4. Carti pe dezbracate

Pe asta nu am facut-o, hi hi hi, nu am avut ocazia sa joc carti doar cu sotul meu, dar niciodata nu este timpul pierdut, nu mai sta pe ganduri ca sigur rezultatul va fi pe placul amandurora.

Sincer orice metoda alegi sa iti suprinzi iubitul este buna, fie ca vorbim de masaj, fie ca ai incredere in partenerul tau si ii aranjezi o  sedinta de masaj topless Bucuresti, fie cauti istoria masajului si puneti in aplicare ceea ce aveti in minte. Astfel veti avea parte de nopti de neuitat, si in acelasi timp veti observa schimbari in relatia de cuplu.

Acestea fiind spuse, fie ca ai sa nu pe cineva alaturi, sau pe viitor cand iubirea iti va fi alaturi, pune in aplicare cei patru pasi de mai sus, dar si alte lucruri care pot schimba in bine relatia voastra, si care va pot apropia si mai mult.

 

2 comentarii la „4 metode sexy de a iti surprinde iubitul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *