Aer conditionat Ariston Alys Plus 35

Il aud pe colegul meu de birou vorbim de zor despre aer condiționat Ariston Alys Plus 35 12000 BTU si pentru ca nu vreau sa creada despre mine ca nu stiu nimic despre acest domeniu, tac din gura si ma apuc de cautat pe internet Ariston 12000 BTU dar si aer conditionat ariston, pentru ca stiam deja ca este bun, mai ales ca de mai bine de o saptamana colegul meu il tot lauda.

Am gasit o multime de informatii cu o multime de caracteristicii, perfect pentru zilele calduroase de vara, mai ales atunci cand meteorologii anunta temperaturi de peste 45°C, cum au tot fost in aceasta perioada. Hai sa iti spun cateva caracteristii ale aparatului de aer conditionat Ariston Alys Plus 35.

Caracteristici aer conditionat Ariston Alys Plus 35

 

Clasa energetica A++ : cel mai inalt grad de eficienta energetica
„Follow me”: control punctual al temperaturii cu telecomanda termostat
Ventilator 12 viteze: control mai bun al temperaturii
Tehnologie 2D
„Memory”:functie de memorare a temperaturii si vitezei ventilatorului
Filtru „Memory”
Turbo
Ultra Silent

Aceste caracteristici le-am gasit pe roinstalatii.ro, locul ideal de unde poti achizitiona un aparat aer conditionat. Totusi pot sa iti zic ca cel mai mult m-a impresioat ceea ce spunea colegul meu despre ventilatia aerului, de aceea consider ca este ideal atat la birou cat si acasa. Alaturi de caracteristiciile de mai sus vei gasi multe alte detalii despre aceste aparate de aer conditionat.

Eu una m-am decis si imi voi cumpara un aer conditionat Ariston Alys Plus 35 pentru acasa, deoarece aceste pe aceste calduri voi avea nevoie de ajutor pentru a trece cu brio de codurile portocalii sau rosii care vor urma, pentru stiu sigur ca vor mai fi anuntate la televizor astfel de temperaturi inalte.

Daca si tu cauti un are conditionat pentru birou sau pentru casa ta, intra pe roinstalatii.ro pentru ca aici vei gasi o multime de informatii despre aparatul de aer conditionat dorit, si de asemenea vei avea posibilitatea de-al achizitiona in rate, la un pret avantajos. Eu asa cum am mai spus m-am convins si imi voi cumpara un atfel de aer conditionat, abia astept sa pot scapa de caldura coplesitoare de afara.

Un comentariu la „Aer conditionat Ariston Alys Plus 35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *