Ceasuri intregi petrecute la magazinul de ceasuri

Imaginati-va un areal imens in care puteti admira in voie ceasuri damaUnele sunt simple, altele cu pietre pretioase sau placate cu aur alb, galben sau rose de 24 de k, unele ieftine, altele cu pret mai ridicat. Stau in magazinul online Ceasmania peste 1500 de modele ceasuri dama cu cadrane si curele sau bratari in toate culorile: negre, maro, albe, menta, vanilie, aurii, argintii, rosii, portocalii. Desi le incadram in categoria ceasuri de mana  pe baza unor asemanari, ele sunt asa de diferite!

Fiecare producator de ceasuridemina  din cei 47 care au produse pe site si-a pus amprenta supra ceasurilor de mana, fie inovand mecanismul, afisajul, forma carcasei si materialul din care este facut geamul sau schimband cu indrazneala designul ceasului si paleta cromatica utilizata.

De pilda doi producatori au exponate pentru stilul navigator: Briston si Lapitza. In total exista 23 de modele de ceasuri care se incadreaza in acest stil, 11 apartinand primului brand si 12 celui de-al doilea. Preturile lor variaza de la 750 lei, la 2180 lei.

Sa vedem care sunt caracteristicile acestor ceasuri!

Ceasul  barbatesc LAPIZTA Zatara 43 mm L27.2301 are o rezistenta medie la apa si mecanism quartz.  Carcasa este construita din otel inoxidabil de calitate, cu grad mare de rezistenta la coroziune, geamul din cristal mineral durifica, la care se adauga afisajul complet : data, 24h, cronograf, ora, minute, secunde.

Stilul navigator vine cu culori din spectrul acvatic: cadrane, curele sau carcase in tonuri de albastru si verde, dar si clasicele culori negru si maro.

In mod paradoxal am descoperit si un ceas avand cureaua din lemn si otel inoxidabil, NIXON A028-1107 Rotolog Dark Wood Black 35mm 3ATM.

61 de modele au curele din material textile, uni unele, altele avand carouri si putand fi cu usurinta asortate  la camasi sau costume. 63 de ceasuri au curele din blugi de diferite culori putand fi asortate la o tinuta sport.

In concluzie, ceasuri intregi poti petrece in cel mai mare magazine de ceasuri din tara, fara sa te plictisesti!

Un comentariu la „Ceasuri intregi petrecute la magazinul de ceasuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *