Continental Conti Eco Contact 5  – alegerea ideala pentru masini compacte

Autoritatile in domeniu au salutat aparitia pe piata a liniei de anvelope Conti Eco Contact 5 provenind de la brandul Continental, iar daca este sa ne bazam pe parerile specialistilor, acestea pot dota cu succes atat vehicule de oras, cat si masini compacte.

Una dintre particularitatile prin care se distinge acest model de alte modele de cauciucuri vara  vara pentru turisme destinate echiparii de vehicule pe perioada sezonului cald consta in imbunatatirea unor performante opuse. Mai precis, este vorba despre facilitarea manevrelor de franare pe suprafetele carosabile umede, alaturi de reducerea rezistentei la rulare.

Un alt punct in plus este reprezentat sub forma unei bune economii de combustibil, o caracteristica utila pentru orice sofer. De fapt, in comparatie cu modelul anterior ContiEcoContact 3, noua gama se bucura de o rezistenta de rulare mai mica cu 20%, obtinuta in urma optimizarii benzii de rulare cu un nou compus si design-ului care prevede un contur mai patrat. Si la capitolul longevitate kilometrica noul model de anvelope vara Conti Eco Contact 5 indica o crestere cu 12% in comparatie cu predecesorul sau.

Franarea pe sol umed este ameliorate si datorita unui amestec special de cauciuc. O inovatie o constituie profilul high tech, prevazut cu lamele ultrafine pe care le putem asemana cu eficienta unui stergator de parbriz. De aici rezulta riscuri minime de acvaplanare la rularea cu viteza medie.

Daca doriti sa va inlocuiti rotile, de pilda cu anvelope 195/65/R15 Continental ContiEcoContact 5 , va puteti astepta la deplasari line si sigure, indiferent de carosabil, pe intreg parcursul sezonului estival.

In plus, acest model proiectat de Continental dispune de clasa B atat referitor la aderenta pe drum umed, cat si din punct de vedere al eficientei. In concluzie, orice sofer interesat sa dispuna de un bun raport calitate-pret, poate opta fara regrete pentru noile anvelope economice provenind de la brandul german Continental.

Un comentariu la „Continental Conti Eco Contact 5  – alegerea ideala pentru masini compacte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *