De ce sa inchiriezi un autoturism Opel Astra J din parcul nostru auto

Respectand sloganul caracteristic Opel – „der Zuverlässiger“ (fiabilul, in traducere), a patra generatie Opel Astra nu inseala asteptarile soferilor auto, modelul Astra J depasind barierele clasei compacte. Daca va intereseaza serviciile de inchirieri auto ieftine, va puteti baza pe modelele de autoturisme din parcul nostru.

Daca veti opta pentru serviciul de inchirieri masini Opel Astra J in Bucuresti  puteti beneficia de o oferta imbatabila, deplasari fiabile si confortabile. Acest model dispune de un confort ergonomic maxim, chiar si dupa parcurgerea a unor distante mai mari, ca de pilda 80 000 de kilometri. Trenul de rulare creeaza o buna impresie, in timp ce rugina nu reprezinta nicidecum o problema, datorita materialelor de calitate.

Atunci cand calatoriti insotiti de copii mici, beneficiati gratuit de scaune pentru acestia la incheierea contractului rent-a-car pe termen scurt, mediu sau lung. Va recomandam sa va faceti rezervare din timp, in special daca aveti nevoie de o masina de inchiriat in perioada de vara, cand au loc multe nunti si evenimente. Autoturismele disponibile pot fi preluate, respectiv predate direct in/din Otopeni, in cazul in care doriti acest lucru. Mai exista si posibilitatea inchirierii cu sofer profesionist, vorbitor de limbi straine, fapt ce elimina garantia. Toate masinile – economice, compacte, 4×4, de lux, cu 8+1 locuri -, sunt dotate confortabil si modern, sunt curate si dispun de echipamente performante, ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta placuta la bordul lor!

 

Un comentariu la „De ce sa inchiriezi un autoturism Opel Astra J din parcul nostru auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.