Gerlinea – Buzzstore

Recent am luat parte la campania realizata de Buzzstore in colaborare cu Gerlinea si fix despre asta vreau sa iti vorbesc. Daca as spune ca am slabit cu ajutorul lor as mintit, si tocmai de aia nu vreau sa vorbesc despre kilogramele pierdute in perioada testarii. Totusi m-au facut sa inteleg ca modul de alimentatie este gresit, si m-a facut sa vreau sa schimb asta.

Revenind la coletul de la Buzzstore, hai sa vezi ce contine. 

Am inceput sa folosesc shake-urile cu cafea si trebuie sa recunosc ca acestea mi-au placut cel mai mult, Am ales sa il consum la birou si am inlocuit gustarile cu aceste shake-uri si astfel am renuntat la obiceiul de a rontai la birou. Am inceput sa impart voucherele primite prietenilor mei, impreuna cu impresiile mele despre aceste produse.

Opt prieteni au primit aceste vouchere si s-au bucurat de reducerea primita. Ei au aflat o multime de informatii despre aceste produse uimitoare.

Trebuie sa recunosc ca nu prea mi-au placut acele shake-uri ce trebuiau facute cu lapte, erau mult prea dense si greu de baut, dar totusi au un gust destul de placut.

Bratara primita este minunata, si chiar se asorteaza perfect cu orice tinuta. Mi-as dori sa incerc si batoanele lor, cred ca acelea ar fi mai mult pe gustul meu.

M-am uitat dupa aceste produse in magazinele din zona mea, si nu le-am gasit, totusi ma voi uita si pe Auchan, pentru ca stiu sigur ca aici le voi gasi.

In concluzie, sunt bune, baubile, dar daca nu alegi un stil de viata sanatos, nu vei avea succes cu topirea kilogramelor. Eu m-am convins, si nu sunt produse minune, cu putin efort poti reusit sa ajungi la silueta pe care o doresti.

Spune-mi tu ai incercat aceste produse? Ce parere ai despre ele?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *