Importanta tehnologiei unice Ecosys dezvoltate de Kyocera

Compania Kyocera a fost infiintata in Japonia in 1959 si initial a fost un pionier al utilizarii ceramicii fine drept alternativa la otel si materiale plastice. Nu a durat mult pana acest brand japonez a dezvoltat o pozitie de lider pe piata, acoperind segmente variate si impunandu-se pe parcursul anilor in domeniul semiconductorilor, hardware-ul de telecomunicatii, optica, electronica, prelucrarea metalelor, componente auto, medicina si energie solara. Astazi, Kyocera Document Solutions este una dintre cele mai importante companii de solutii pentru documente, furnizand imprimante de varf si dispozitive multifunctionale (MFD) pentru diverse afaceri. Numele Kyocera a devenit renumit si pentru inovatiile si rolul asumat de lider privind reducerea costului total al proprietatii (TCO) si minimizarea impactului imprimantelor si MFD asupra mediului inconjurator, prin implementarea tehnologiei unice ECOSYS și prin programele sale reușite de reciclare.

Kyocera – un procesor tehnologic si de mediu

Tehnologia ECOSYS – economie, ecologie si sisteme performante, de ultima generatie

Obiectivul fundamental care a pus bazele dezvoltarii tehnologiei ECOSYS a constat in dezvoltarea unor produse bune pentru mediul inconjurator si in acelasi timp extrem de economice.

Kyocera a introdus conceptul imprimantei ECOSYS fara cartuse în 1992 drept o modalitate de scadere a costului total al proprietatii (TCO), imbunatatind simultan impactul asupra mediului al imprimantei. Daca va intereseaza sa imbunatatiti fluxul de munca la birou, sporind astfel productivitatea afacerii, dar in acelasi timp sa protejati mediul, va recomandam noile imprimante laser color Kyocera.

Imprimantele conventionale folosesc un cartus care integreaza un tambur fotoreceptor, un dezvoltator si un toner intr-o singura unitate. La epuizarea toner-ului, intregul cartus este aruncat si inlocuit cu o alta unitate. In comparatie cu acestea, imprimantele ECOSYS functioneaza pe baza unui sistem de imagistica durabil, oferit de tamburul de imprimare siliconic amorficat patentat de Kyocera, o combinatie ingenioasa de ceramica si metal. Dispunand de o suprafata dura, tamburul de imprimare durabil al lui Kyocera este garantat pana la 500.000 de pagini pe unele modele de serie. Acest lucru se datoreaza faptului ca particulele ceramice mici incorporate in tonerul Kyocera lustruiesc continuu si reconditioneaza tamburul in timpul tiparirii normale, eliminand astfel necesitatea inlocuirii tamburului si a altor componente ale cartusului (o sarcina care in general se intreprinde de mai multe ori pe toata durata de serviciu a unei imprimante obisnuite).

Rezultatul vine sub forma unor imprimante si copiatoare performante care creeaza mai putine deseuri si se caracterizeaza printr-un cost comparabil mai scazut pe imprimare fiind cu pana la 50% mai putin costisitoare comparativ cu alte modele disponibile pe piata si de asemenea, mult mai fiabile.

Politicile ecologice globale incurajeaza conservarea si reciclarea, alaturi de dezvoltarea de produse si tehnologii care pot efectiv sa reduca impactul asupra mediului. Eticheta Eco se aplica si noilor produse Kyocera. In 1991, Kyocera Si-a implementat Carta de mediu in lume, primind acreditari de la numeroase organizatii de conservare, printre care amintim Green Seal (SUA), Blue Angel (Europa), Ecomark (Japonia), Qualidate Ambiental (America de Sud).

Un comentariu la „Importanta tehnologiei unice Ecosys dezvoltate de Kyocera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *