Made in Romania

Azi mi-am adus aminte de dulapul bunicii, misterioase sunt cailea mintii, dar in timp ce citeam pe stampila pusa pe o cana cu made in china, mi-am amintit ca pe toate obiectele decorative din casa bunicii scria made in Romania. Imi amintesc cu cata grija le stergea si cum fiecare avea cate o poveste, si ca majoritatea au fost primite de la cunostinte si rude.

Curiozitatea m-a impins sa caut pe internet vaze ceramica produse in Romania si mare mi-a fost uimirea cand am gasit o loc unde am gasit produse de calitate superioara, o multime de vaze frumoase si decoratiuni pentru casa ta. Hai sa iti arat ce vaza decorativa am gasit.

Aceasta vaza este unica, mi se pare absolut minunata, si va arata superb cu un buget de flori tomnatice, mai ales ca este colorata in culori specifice acestui anotimp. Tot pe maderomania.ro am gasit o multime de platouri frumoase, dar si produse pentru bucatarie.

Sincer nu credeam ca mai exista un astfel de magazin online, magazin care scoate in evidenta calitatea produselor realizate la noi in tara. Produse realizate din suflet si care pot face o supriza placuta oricui si in acelasi timp pot face o schimbare in casa ta.

Acest site mi-a amintit de cum pastra bunica mea cateva platouri, si mereu cand aseza masa pentru oameni de seama, ne spunea ca va folosi platouri bune, sau cum se cauta acum, platouri ceramica, pentru ca asa le numea bunica mea. Parca o vad cum le aranja pe masa cu migala, toate la locul lor, cu povestea lor, si platourile de ceramica cu cele mai gustoase bucate pe mijlocul mesei, alte vremuri.

Totusi, sa revin cu picioarele pe pamant, ma bucur enorm ca am gasit acest site, pur si simplu stiu sigur ca impreuna cu maderomania.ro ma va ajuta sa imi tratez oaspetii cu vase de calitate superioasa, realizate la noi in tara. Nu spun ca am ceva cu produsele aduse din afara tarii, dar recunosc ca mai mult apreciez produsele realizate pe meleagurile noastre.

De acum poti gasit produse romanesti aici, pe maderomania.ro, magazinul care tine cont de  sentimentele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *