Proteine pentru masa musculara

Uite ca am ajuns sa vorbesc si despre asta, despre proteine pentru masa musculara, pentru ca trebuie sa recunoastem ca este un subiect destul de discutat, mai ales atunci cand stam de vorba cu persone ce merg la sala.  Iti spun sincer ca nu stiam de existenta lor, pana cand un vecin s-a intors din afara tarii, si s-a intors dublu.

Nu intelesesem cum s-a intamplat asta, dar pe parcurs am inteles ca a folosit proteine pentru masa musculara.Ce sunt alea, ei bine hai sa aflam: sunt suplimente alimentare care iti  aduc un aport de calorii, mai poarte si denumirea de gainere. Acestea te ajuta sa cresti considerabil masa musculara. Iti spun sincer ca nu inteleg care este scopul lor, dar dupa ce am stat de vorba cu persone ce au luat astfel de proteine, am inteles scopul lor.

Un coleg de la munca mi-a spus ca aceste proteine il ajuta sa isi mareasca masa musculara considerabil, si ca in timp ce le ia face zilnic sala. Cu timpul am inteles diferenta dintre o persoana care nu consuma astfel de proteine si persoanele care le consuma, dar in ambele cazuri, atata timp cat sunt luate cu masura, si nu se exagereaza.

 

Aceste suplimente se pot gasi in magazinele de specialitate, si cred cu tarie ce de acolo trebuiesc achizitionate, pentru ca doar asa vei fi sigur ca sunt ceea ce trebuie, si ca vei avea efectul dorit. Colegul meu mi-a povestit o multime de lucruri despre aceste suplimente, si iti spun sincer ca atunci cand iti doresti sa arati intr-un anume fel, si iti doresti o masa musculara generoasa, trebuie sa apelezi la astfel de produse.

De unde poti achiziona proteine pentru masa musculara?

Am inteles de la persoanele ce consuma astfel de produse, ca pe langa faptul ca se gasesc sub forma de pilule, le puteti gasi ca  shake-uri, dar mult mai multe detalii iti pot da persoanele ce se ocupa cu vanzare acestora. Ca tot am adus vorba de vanzare trebuie sa iti zic ca exista si site-uri care pun la vanzare aceste suplimente, dar pentru a fi sigur ca le cumperi din locuri autorizate, ar trebui sa te asiguri ca le achizitionezi din magazine acredite, care stiu ce anume vand, nu de la magazine aparute peste noapte, ca ciupercile dupa ploaie, pentru ca asa risti sa nu cumperi ceea ce trebuie si sa ai astfel probleme de sanatate si rezultatul sa nu fie tocmai cel dorit.

Vorbind de magazine, colegul meu mi-a recomandat www.suplimente-sport.ro, locul de unde el isi achizitioneaza aceste sumplimente, si daca nu mergi pe recomandari, care se stie deja ca sunt de cele mai multe ori mai ok, atunci nu ramane decat sa mergi pe incredere. Eu una voi recomanda acest magazin online tuturor celor ce doresc sa consume aceste proteine pentru masa musculara, pentru ca stiu sigur ca este locul ideal pentru astfel de proteine si suplimente.

Daca si tu doresti sa ai muschi si chiar daca mergi la sala, nu ajungi la rezultatul dorit, apeleaza la suplimente-sport.ro, ei vor stii ce tip de proteine sa iti recomande.

3 comentarii la „Proteine pentru masa musculara

  1. Dupa ce am citit acest articol, perceptia mea cu privire la subiectul abordat s-a schimbat radical.Felicit echipa care a scris acest articol!

    1. Multumesc frumos, si eu aveam alta parere despre aceste produse, dar ma bucur ca am reusit sa aflu mai multe lucruri despre ele, si ca am aflat din sursa sigura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *