Un aparat AC Mitsubishi Electric – investitia care merita din plin!

Compania Mitsubishi se poate lauda cu o istorie ilustra in tehnologie, design si productie de aparate de aer conditionat, desfasurata de-a lungul a aproximativ un secol in domeniu. MEQ este sinonim cel mai inalt nivel de confort, eficienta si durabilitate si ofera clientilor din intreaga lume garantia celor mai avansate tehnologii de pe piata la ora actuala. In continuare, va prezentam cateva din tehnologiile care stau la baza gamei Mitsubishi KIRIGAMINE.

Noul split de perete Mitsubishi KIRIGAMINE MSZ-FH50VE ce dispune de puterea 18000 Btu/h este dotat cu echipamente de ultima generatie Inverter.

Modelele de aparate AC din seria Kirigamine HARA se disting printr-o performanta desavarsita, integrandu-se in clasa de eficienta energetica cea mai inalta, atat in vederea obtinerii necesarului de frig dorit, cat si pentru incalzire.

La fel ca restul aparatelor produse de Mitsubishi Electric, split-ul de perete de care am amintit este renumit pentru operarea silentioasa, fapt ce conduce implicit la un confort ambiental optim, lucru important pentru climatizarea dormitoarelor sau a birourilor.

Un mediu sanatos inseamna prospetime si curatenie. Noul sistem Plasma Quad asigura inlaturarea eficienta a 4 tipuri de particule daunatoare din aer: bacterii, virusi, alti alergeni si praf. Conform testelor efectuate intr-o incapere de 25mp, aceasta tehnologie inovatoare neutralizeaza 99%-98% din bacterii, virusi, spori de mucegai si substante alergenice (par de pisica, polen etc.) intr-un timp relativ scurt, creand un camp electric aplatizat si o serie de descarcari electrice cu electrozi din Tungsten.

Orice mirosuri deranjante sunt captate prin intermediul filtrul purificator, apoi evacuate cu ajutorul tehnologiei cu plasma, deosebit de eficienta chiar si impotriva acelor mirosuri ce provin de la bucatarie sau de la animale.

In plus, unitatile prevazute cu compresor rotativ DC dublu cu reluctanta magnetica permit economie de energie, in timp ce ventilatoarelor lor asigura o distribuitie sanatoasa si confortabila a curentilor de aer. In cazul aparatelor din seria FH fabricate de compania japoneza, jetul suflat se aseamana cu o usoara briza naturala, gratie tehnologiei care controleaza in mod liber si flexibil fluxul de aer. Aceasta inseamna ca nu veti resimti senzatia de discomfort provocata de un flux de aer direct si constant.

Aripioarele duble si senzorul tridimensional I –See, acesta din urma dispunand de o mare precizie de masurare, permit functii speciale: directionarea curentilor asa cum isi doreste utilizatorul. O alta capacitate a senzorului este detectarea prezentei umane intr-o incapere. Astfel, se realizeaza o semnificativa economie de energie.

Motorul Poki-Poki motor reprezinta o alta inovatie de top a Mitsubishi Electric, asigurand fiabilitate si eficienta energetica crescute. In concluzie, optiunea pentru un split Mitsubishi MSZ-FH50VE+MUZ-FH50VE  poate fi o solutie de climatizare extrem de avantajoasa pe termen lung!

 

Un comentariu la „Un aparat AC Mitsubishi Electric – investitia care merita din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *