Vegeta – condimente lichide pentru marinat

Uite ca a venit timpul sa vorbesc si despre noile produse primite spre testare de la Buzzstore. Stii ce este Buzzstore nu? O platforma ca iti pune la dispozitie diferite produse pentru testare, si daca respecti toti pasii campaniei, poti pastra produsele.  Azi vreau sa vorbim despre noile condimente Vegeta. Iti spun sincer ca sunt realizate in asa fel incat scapi de multa munca. Este combinatia perfecta de condimente.

Incep prin ati spune ce continea coletul, ok?

  • 5 x Vegeta condimente lichide pentru marinare – pentru mine
  • 10 seturi x 2 plicuri Vegeta condimente lichide pentru prietenii mei
  • 11 brosuri cu retete delicioase
  • 1 ghid buzzstore
  • 1 carte de bucate/bloc notes sau 12 magneti personalizati Vegeta

Acestea lucruri au fost si in coletul primit de la mine, si pentru ca ador sa gatesc, m-am pus pe treaba. Si am inceput sa impart produsele destinate prietenilor mei, desi trebuie sa recunosc ca mi-a fost putin cam dificil sa aleg 10 persoane.

Iti spun sincer ca este dificil sa alegi un numar de prieteni, dar dupa ce am testat aceste condimente si le-am povestit despre ele, totul s-a schimbat, pentru ca fiecare in parte isi dorea sa ia parte la aceasta campanie de testare.

Nu vreau sa iti fac pofta, dar vreau sa iti arat cum arata mancarea realizata cu aceste condimente. Am incercat aceste condimente pe diferite tipuri de carne, si pe fiecare in parte si-a facut treaba.

Cel mai dificil mi-a fost sa fac poze la final, pentru ca de fiecare data ne-am apucat de mancat inainte sa fac poze. Totusi am reusit sa fac poze farfuriilor realizate special pentru doi prieteni, doi prieteni ce au primit condimente Vegete pentru marinare.

Pentru aceasta reteta am realizat si un clip, nu este cel mai reusit, si pentru ca nu am reusit sa filmez si finalul, am facut pozele de mai sus. Reteta pe scurt: se iau cateva ciocalene de pui, se pregatesc ( spalat, curata ) si se condimenteaza cu oricare dintre condimentele lichide pentru marinare Vegeta, apoi se adauga la coptor si cand sunt gata.

Acestea fiind spuse, condimentele Vegeta pentru marinare sunt ideala, sunt cele mai bune condimente folosite vreodata, si pe viitor le voi cumpara, pentru ca totul devine mai usor cu ele. Ma bucur ca am avut ocazia sa testez aceste condimente lichide pentru marinare, pentru ca pe viitor le voi recumpara, mai ales de cand am descoperit secretul mancarii perfecte.

7 comentarii la „Vegeta – condimente lichide pentru marinat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *