Achizitii publice

Ajung azi la birou, mai tarziu decat de obicei, mai ales ca de cele mai multe ori eu ajung prima la munca, dar azi a fost exceptie, am ajuns ultima si toata lumea deja fremata de toata treaba. Sa iti spun de ce ajung prima…ei bine am o idee ciudata ca atunci cand intarzii la munca toata lumea se uita la tine ciudat, dar cum spuneam e doar o idee de-a mea.

Revenind totusi la subiect toata lumea era agitata, toata lumea vorbea de achizitii publice, pentru ca eram complet pe dinafara, m-am dus sa imi fac o cafea si dupa ce mi-am deschis calculatorul m-am apucat de treburile mele zilnice. Intr-un suflet vine colega mea la mine si plina de entuziasm imi spune ca a fost pusa sa caute o companie care se ocupa de achizitii publice.

La fel de lipsita de interes, ii spun sa caute, ca acum o cheama seful sa ii arate ce a gasit, si cum la noi exista regula aceea ca mereu vi cu trei oferte, s-a dus sa caute. Recunosc ca mi-a stranit curiozitatea si am inceput sa caut si eu despre ce vorbeste, am cautat pe internet informatii despre achizitii publice si firme ce se ocupa cu acest tip de companii. 

M-am dus cu trei oferte la colega mea de birou si chiar daca de obicei nu reusesc sa imi ajut colegii atunci cand au nevoie, ma bucur din suflet ca am reusit sa gasesc cele trei oferte pentru colega mea, astfel a scapat de o cearta crunta din partea sefului dar si de o cautarea destul de dificila, mai ales ca nu stiu ce exact trebuie sa gasesca,

Dupa mai multe discutii au ales companie cu cea mai avantajoasa oferta, dar si cu un portofoliu generos, pentru ca au stiut exact ca ei vor face tot ceea ce este nevoie pentru a duce la bun sfarsit planurile sefului meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *