Apartament intr-un complex rezidential

Iti spun sincer ca sunt suprinsa de cat de multe blocuri au aparut in ultima perioada. Stiu ca s-au schimbat cu mult metodele de construire si ca acum totul merge mult mai usor, dar nu cred ca m-am muta intr-un apartament dintr-un complex rezidential. Nu stiu motivul, dar in momentul de fata asta cred.

Recent am aflat ca se construieste un cartier rezidential in zona Pantelimon, nu stiam ca in aceasta zona inca nu s-a construit un astfel de ansamblu rezidential, dar ma bucur ca o vor face, pentru ca astfel vor schimba in bine fata acestui cartier.  Asa cum ziceam nu m-as muta intr-un apartament dintr-un complex rezidential Bucuresti, dar spun asta in necunostita de cauza, pentru ca recunosc, nu am intrat niciodata intr-un apartament construit recent, totusi pentru ca prietenele mele locuiesc intr-un astfel de ansamblu rezidential Bucuresti, m-am gandit sa fac pe reporterul si sa aflu cateva informatii.

Eu: De ce ai ales un bloc intr-un astfel de complex rezidential?

D: Pentru ca sunt apartamente noi, nelocuite, care sunt realizate asa cum iti doresti.

Eu: Cum adica le construiesti dupa dorintele tale?

D: Simplu, dupa ce primesti acordul de la banca, mergi si iti alegi apartamentul si daca esti dispus sa investesti inca de la inceput, il poti face exact asa cum ai visat, cu gresia de culoare roz, sau mai stiu eu ce mici detalii.

Eu: Nu stiam aceste mici detalii, spune-mi te rog de ce un bloc nou si nu unul vechi?

D: Cunosc deja traiul intr-un apartament vechi, stiu cum e sa ai gandaci ca si colegi de apartament, cum mucegaiul apare indiferent de ce solutie folosesti, si multe alte probleme de genu.

Acestea sunt doar cateva intrebari la care prietenea mea mi-a raspuns, raspunsuri ce m-au facut sa inteleg de ce sunt atat de cautate apartamentele in aceste ansambluri rezidentiale Bucuresti si drept sa iti spun m-a facut curioasa si vreau sa vizitez si eu un apartament, dar si sa fac o vizita la banca, poate ca pe viitor ma voi gandi la achizitionare unui apartament, pana atunci voi merge sa vizitez centrul rezidential Pantelimon, poate gasesc apartamentul perfect pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *