Apeleaza la o firma de inchiriere masini

Cobor din avion, mai ca ma apuc sa pup pamantul ca in desene animate, dar revin cu picioarele pe pamant imediat ce dau nas cu realitatea. Am stat multe ore la telefon pentru a gasi o masina. Operatiune fara succes, pentru ca in jurul aeroportului Otopeni erau o multime de masini parcate, dar toate cu tarif deloc generos.

Am apelat la prieteni dar raspunsul lor a fost la fel de prietenos ca cel al doamnelor de la firmele de taxi, si aici m-am blocat, pana cand intru pe internet si vad o reclama cu inchirieri auto Bucuresti Otopeni, ma gandesc ca este ultima mea solutie si intru pe site. Raman placut suprinsa cand vad cat de bine structurat este site-ul si cat de multe informatii utile am gasit acolo.

Am sunat si mare mi-a fost uimirea cand doamna din spatele firului mi-a spus ca ma poate ajuta cu mare drag. Am raspuns intrebarilor si asa m-am ales cu un transport de la Otopeni pana acasa.

De ce am apelat la o firma de inchiriere masini?

In primul rand din cauza motivelor enumerata mai sus, adica acela ca nu am gasit alta masina, dar iti spun sincer ca daca as putea da timpul inapoi as face aceleasi alegeri, as cauta inchiriere masina Otopeni pentru ca am certitudinea unor servicii impecabile, a unui autoturism in stare perfecta de functionare, la un pret accesibil, pe care o pot inchiria pentru cateva zile, si daca sunt intr-o calatorie de afaceri, imi pot rezolva treaba fara a-mi face griji de absolut nimic.

Sincer nu credeam ca vreodata voi apelea la astfel de servicii, dar ma bucur ca am facut-o, pentru ca ar fi trebuit sa stiu ca atunci cand am nevoie pot apela la inchiriere masina Bucuresti, dar si tu o poti face, pentru ca FMN-Rent-A-Car este firma de inchiriere auto la care am apelat, si pentru ca am avut parte de servicii de calitate, m-am gandit sa iti spun si tie, niciodata nu se stie cand vei avea nevoie de o masina.

2 comentarii la „Apeleaza la o firma de inchiriere masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *