Dorm cu Pingu in seara asta

Asta aud in fiecare de la Maya, pentru ca recent i-am cumparat pijamale noi. Nu credeam ca ii vor veni sau ca le va purta, dar uite fetita mea reuseste mereu sa ma suprinda. Aceste pijamale mi-au facut munca mult mai usoara, pentru ca nu stiu cum sunt alti copii dar Maya cand aude de imbracat…o rupe la fuga prin casa.

Inainte sa continui cu cateva detalii, hai sa iti arata mica mea maimutica.

Ce imi place: in primul rand ca este lucrata foarte bine, ca are mansetele bine cusute, si din material usor elastic, astfel nu ii ies manutele si nici nu o strang, aceeasi situatie este valabila si la picioare. De asemenea este dintr-un material foarte bun, de calitate.

Desenul o atrage pe Maya, si mereu cand vine vorba de culcare imi spune ca vrea sa doarma cu pingu.

Mami vreau sa dorm cu Pingu!

Pijamaua o puteti achizitiona de pe sammydress.com. Din pacate acum nu mai este pe stoc, dar pot sa iti spun ca pretul acestuia este de 5.56$, aproximativ 23 Ron, o nimica toata. Nu stiu exact cat costa o pijama de copii in magazinele noastre, dar trebuie sa recunosc ca aceasta este minunata si perfect pentru serile racoroase.

Acum ceva timp am mai cumparat produse de pe sammydress.com pentru Maya si chiar si acum dupa ce a trecut un sezon peste ele, si au fost spalata de cateva ori, sunt intr-o stare impecabila si arata perfect. Acelasi lucru este valabil si cand  vine vorba de pijamale. Pe acestea le-am spalat la temperatura ridicata inca de la inceput pentru a evita orice problema ar putea aparea din cauza materialului.

Ma bucur tare mult de alegerea facuta, si trebuie sa recunosc ca voi mai face pe viitor astfel de achizitii, pentru ca stiu deja ce fel de produse pot cumpara de pe sammydress.com, si pijamaua cu Pingu este cel mai bun exemplu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *