Fii stralucitoare in rochii de seara ieftine!

Consider ca atitudinea te face sa crezi ca o rochie este ieftina sau scumpa. Exista femei care se imbraca in rochii scumpe, dar dau impresia ca acestea au costat asa de putin si doamne care sunt stralucitoare in rochii de seara ieftine .
Dincolo de stilul de a purta o rochie de seara trebuie sa stii sa alegi rochiile acelea care sunt remarcabile, chiar daca pretul lor este asa de mic.
Rochia babydoll albastra din catifea si tull este una dintre ele. Albastru electric va capta toate privirile, in timp ce catifeaua neagra si fina din dreptul decolteului va fi un rasfat pentru pielea ta care va respira in voie. Decolteul in V te face mai slaba decat esti in realitate, iar croiala este de rochie de printesa. Desi ai crede ca acesta rochie este unicat sau un produs de colectie, costa 160 de lei, marimile disponibile fiind 36, 38, 40 si 42. Modelul este disponibil si in varianta rosu-rubin negru.
Si rochia de ocazie alba cu model albastru magnetizeaza privirile, desi costa 150 de roni. Pacat ca este disponibila numai pentru masura 38!
Rochia de dantela crem este finuta si discreta, costa 110 roni, marimea fiind universala. Cine vrea sa fie vedeta serii va imbraca rochia lunga, rosie, cu spatele gol, decolteul fiind in forma de romb. Crapatura de pe picior si dantela fac din ea o piesa racoroasa si sexy.
Preturile contin TVA, iar livrarea la domiciliu se face cu promptitudine intre 2-5 zile de la plasarea comenzii.
Unic Top iti ofera rochiile care te fac sa stralucesti, indiferent de imprejurare. Gasesti aici rochii elegante de zi pentru serviciu, dar si rochii de ocazie ieftine. Rochiile de seara nu sunt pline de paiete si cu volane suprapuse, ci deosebit de elegante si ieftine. Materialele de calitate rezista in timp la spalari repetate.

Un comentariu la „Fii stralucitoare in rochii de seara ieftine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *