Frumusetea din pantofi

Dragii mei, nu v-am invata eu sa vedeti frumusetea in tot ceea ce misca in jurul vostru? Delectati-va cu florile din parcuri, cu frunzele care freamata in pomi si cu perechile de pantofi ispititori din vitrine! Dar incaltamintea capata viata cand este purtata cu eleganta de o femeie frumoasa a carei aparitie iti taie rasuflarea.

Acesta este motivul intemeiat pentru care va sfatuiesc insa sa admirati cuplul pantofi-purtatoare lor. Impreuna intretin spectacolul stradal pe care nu trebuie sa-l ratati!

Daca vreti sa vi se umple ochii de multumire, invatati sa admirati frumusetea din pantofi dama! Parca tot ce poarta o femeie frumoasa este pus in valoare de pantofi. Rochia flutura mai ispititor pe o pereche de pantofi cu toc, geanta capata importanta raportata la pantofi, bluza si margelele se aleg in tandem cu ei.

Este o frumusete demna deluat.ro in seama, frumusetea de si din pantofi!  Daca esti femeie, nu uita ca fara incaltaminte dama  nu-ti poti scoate frumusetea in lume! Fii in pas cu moda si cu anotimpul! Nu purta anvelope de iarna vara si invers, fiindca sunt deluat.ro: pantofi, sandale cu toc, platforme, balerini, botine, ghete si cizme, alege intelept! Fa-ti provizii (care femeie nu doreste o expozitie personala de pantofi?) mai ales cand incaltamintea este la reducere si din locul in care este garantata cel putin 30 de zile!

Fiindca este vremea sandalelor, aplica principiul cromatic in alegerea lor, daca cineva are ceva de obiectat. O femeie eleganta are sandale negre, albe, bej, rosii, verzi, aurii, argintii si roz prafuit si lista continua pentru  a se asorta cu garderoba. Cine vrea sa te vada cu rochia galbena cu decolteu generos, sa cumpere si o pereche de sandale la culoare!

Cine nu se duce la piata, cel putin sa ia o duzina de balerini ca lui nu i-ar conveni sa vina cu patru plase in mana care sa-l cocoseze, cocotat pe tocuri! Sunt 38 de perechi de balerini, cu preturi modice, de la 30 de lei, la 69.

Esti barbat? Te ispiteste cuplul pantofi frumosi de purtat, femeie eleganta si frumoasa?

Fii gentil! Daca tot admiri frumusetea din pantofi, nu te opri din cumparatul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *