Genele MyLash – recomandare personala

 

Ador machiajele si ador sa experimentez. Tocmai de aceea am inclus in trusa personala cateva accesorii must-have, care ma ajuta sa obtin un look wow, spectaculos sau romantic, in functie de eveniment sau starea de spirit. Cele mai accesibile astfel de accesorii sunt, de altfel, genele false – acestea sunt primele la care apelez si sincer vorbind nu mai pot renunta la acestea.

Recomandarea personala se indreapta catre genele false din brandul MyLash. MyLash Natural sunt gene false de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat. ? Datorita calitatii ireprosabile, sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.

Bineinteles ca am si cateva produse favourite, care sunt nelipsite din trusa personala: gene false MySecret si gene false MyBeauty. Cu aceste doua produse eu reusesc sa creez cele mai frumoase machiaje si mereu primesc complimente – tocmai datorita acestui fapt m-am gandit sa impartasesc ‘’secretul’’ meu si cu voi.

Genele false au fost inventate in 1916 de catre regizorul  american D. W. Griffith, pentru a fi folosite intens de actrite ca Joan Crawford, Marlene Dietrich in epoca de aur a cinematografiei, precum si in anii ’60, cu toate astea, ele au cunoscut  abia in zilele noastre un adevarat avant comercial si si-au primit meritele cuvenite. In prezent, datorita noilor tehnologii, genele false cunosc  o dezvoltare uimitoare si anume: un numar mare de modele in culori, forme si dimensiuni extrem de variate, pentru ca tu sa le alegi pe cele mai potrivite stilului tau. Trebuie doar sa alegi!

Si cu toate ca, la inceput, genele false aveau un aspect mai articifial, astazi genele falseau un aspect mult mai natural sisunt  mult mai usor de aplicat daca urmaiti cativa pasi simpli de aplicare (gasiti multe tutorial pe net). Trebuie mentionat faptul ca genele false fie sunt gene intregi (denumite gene tip banda), smocuri (denumite gene individuale), gene fir cu fir (denumite extensii de gene), o varietate ce-ti confera libertatea de alegere libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *