Idei de cadouri cu margele din pietre semipretioase

Costa foarte putin sa-i faci pe cei dragi fericiti, iar ideile inedite sunt la indemana tuturor. Iata ce poti face cu margele din pietre semipretioase!
Te-ai gandit cat de fericit ar fi barbatul iubit sa gaseasca in cutia de cadouri o sticla cu bautura sa preferata ascunsa printre margele din pietre semipretioase? Imaginati-va impactul vizual al gatului elegant al sticlei de coniac, vin sau whisky iesind din mijlocul margelelor din aragonite sau aventurine!
Aniversati casatoria voastra? De petale de trandafir presarate pe pat sau in cada v-ati saturat. Toti fac la fel, de ce sa nu vii tu cu o noutate romantica?
Umple-i cearsaful cu margele din pietre semipretioase multicolore, pe care dupa ce le aduna, ea le poate folosi in realizarea bijutiriilor dupa gusturile personale. Este ziua copilului? Ce ar fi sa existe un loc in care sa poata face o baie in margelele semipretioase care iau ochii invitatilor, daca sarbatoritul nu este asa de mic, incat sa existe pericolul de a le inghiti?
Cu putina fantezie se poate face o bluza din margele din pietre semipretioase, asa cum erau odata in voga bluzele crosetate din macrame. De sub formele rotunde si colorate, pielea catifelata va inflori ca un crin.
Si papucii de vara, portofelul sau sandalele pot fi decorate cu margele din pietre semipretioase, iar efectul este magic. Ati putea sa comandati margele din pietre semipretioase intr-o greutate echivalenta cu cea a persoanei dragi ca darul sa aduca toata fericirea din univers la domiciliu.
Nu aveti dreptul sa spuneti ca nu va permiteti asemenea surprize, fiindca preturile margelelor din pietre semipretioase sunt foarte mici. Va prezint cateva exemple: margele acvamarin, 12 mm, 3,82 lei, margele agat Indian, 0, 68 lei, margele ametist, 1,51 lei, margele aragonite, 0,79 lei, margele citrin, 1,47 lei, margele coral poros, 1,22 lei, margele cuart cherry…a
Lista complete de preturi este disponibila in magazin, asa ca nu ezitati sa pregatiti surpriza surprizelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *