Inele de logodna cu pietre pretioase

Oricarei fete ii place sa fie ceruta in casatorie intr-un mod atipic, care sa-i ramana in suflet toata viata si adora inele de logodna cu pietre pretioase.
Nu vrea mai multe inele de la parteneri diferiti, ci de la tine. De la tine asteapta bijuteriile care sa va lege destinele pentru toata viata si sa se mentina toata viata, adica inelul acela care nu se stramba, nu se rupe si caruia nu-i cad pietrele. Inelele din aur de 14 karate cu diamante sau rubin, piatra pe care Biblia o considera ca fiind cea mai pretioasa, iar bijutierii o plaseaza pe locul al doilea ca duritate dupa diamant.
Nuantele sale de la rosu intens la rosu roz se asorteaza perfect la orice tip de aur, iar inelele cu rubin sunt foarte ieftine: de la 650 de lei la 1200 lei.
Datorita pretului si dorintei de a fideliza clientii, transportul bijuteriei este gratuit, iar aceasta va sosi la domiciliu ambalata in cutia de cadou si insotita de certificatul de garantie.
In plus, rubinul este piatra fertilitatii si a pasiunii, ea atrage fericirea cuplului. Inelul care costa 650 are un rubin sintetic, in timp ce bijuteria de 1200 lei, rubin natural. Particularitatile celui de-al doilea inel sunt urmatoarele: confectionat din aur galben de 14 karate, avand greutatea de 2.34 gr, si o piatra centrala din rubin natural, de culoare rosu-violaceu, semitransparenta, fatetat rotund, de cca 0.50 ct.
Inelele de logodna cu pietre pretioase se pot comanda punand produsele alese in cos si finalizand comanda, telefonic, sunand la 0723.322.220 sau prin e-mail: office@jomaz.ro.
Comanda de la domiciliu ne scuteste de alergatura prin magazine sau de numeroasele drumuri si timpul pierdut cand inelul se comanda la bijutier, dar si de posibilitatea ca banii sa ne fie furati. Cumpararea online a bijuteriilor de la magazinele serioase este securizata.

Un comentariu la „Inele de logodna cu pietre pretioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *