Informatii utile despre rafturi paleti

Informatii utile despre rafturi paleti

Rafturile paleti sunt sisteme de depozitare-securizare a marfurilor paletate utile atat in spatiu redus, cat si in cel extins. Sa ne imaginam paleti cu produse fragile asezati pe jos, fara sa fie asigurati! Dincolo de faptul ca la contactul direct cu pardoseala sau umezeala marfa se compromite, exista si posibilitatea ca la o miscare brusca, paletii sa se prabuseasca, produsele fragile sa se distruga, iar muncitorii de la locul respectiv sa fie accidentati.
In plus, rafturile port-paleti facilizeaza manevrarea mecanica a produselor, stivuitorul fiind liber sa aseze alte produse sau sa ia din ele pentru a fi incarcate in mijloacele de transport si livrate.
Evident ca beneficiarul stabileste configuratia rafturilor pe inaltime, dar trebuie sa aiba in vedere accesul utilajului care asigura manipularea pana la ultimul etaj al raftului. De aceea exista consiliere gratuita si profesionista. Daca aceste amanunte sunt trecute cu vederea de catre cumparator, ii vor fi precizate de consilier.
Acest tip de rafturi paleti poate fi utilizat in orice domeniu de activitate, pentru marfuri grele, rezistente, dar si pentru produse fragile, avandu-se in vedere modul garantat de securizare al sistemului port-palet. Sistemul de depozitare prezentat mai sus este prevazut cu sistem individual de protectie pentru picioare, dar si pentru capatul de rand, existand de asemenea polite si pentru depozitarea marfurilor vrac.
Structurile prezinta grad maxim de securizare si in cazul unor seisme. Periodic este necesara verificarea sistemului de depozitare a paletilor, iar utilizarea acestuia aduce beneficiarului urmatoarele avantaje:
-preturile foarte mici
-posibilitatea de a decide in timp daca depozitarea este pentru o anumita perioada sau permanenta
-economisirea spatiului si manipularea mecanizata a marfurilor deoarece stivuitoarele au 100% acces la fiecare palet
-depozitarea paletilor, dar si a marfurilor vrac
-asigurarea tuturor produselor
-rezistenta sporita a sistemului la seisme
-procesarea rapida si fara efort a unor cantitati mari de produse.

Un comentariu la „Informatii utile despre rafturi paleti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.