Kit regenerare par Gerovital – Review

Nu stiu daca mai tii minte, dar acum ceva timp iti povesteam ca incep sa folosesc kit-ul de regenerare a parului de la Gerovital. Iti spun sincer ca mi-am pierdut de mult increderea ca produsele de acest tip, pentru ca am tot incercat produse menite sa impedice caderea parului, aceasta fiind principala mea problema de cand am nascut-o pe Maya.

Iti spun sincer ca mult timp am incercat uleiul de ridici, si iti spun sincer ca are efect, doar ca nu imi place sa stau cu uleiul in par, si am senzatia ca se ingrasa parul mai des. Hai totusi sa iti prezent produsul de la Gerovital.

Asa arata produsul, iti spun sincer ca ma nu stiam ce contine, credeam ca sunt sticle cu cine stie ce solutie, dar atunci cand am primit coletul, curiozitatea a invis, si l-am rugat pe sotul meu sa deschida coletul, inainte sa ajung eu acasa.

Cutia contine 10 cutiute mai mici a cate 10 fiole. Fiecare fiola este numerotata, si fiola 1 trebuie amestecata cu fiola 2, pana cand se formeaza o crema, un fel de masca.

Am inceput sa il folosesc in aceeasi saptamana, pentru ca vroiam sa vad ce efect are asupra parului. Mi-a fost putin dificil sa stau 10 minute cu el in par, dar pentru ca vroiam sa aiba efect, am rezistat.

Tratamentul se aplica de doua ori pe saptamana, si se recomanda sa fie facut timp de doua luni. Dupa toate calculele mele, acest kit este fix pentru doua luni.

Am vazut schimbari de cand folosesc acest kit?

Daca aceasta este intrebarea din mintea ta, raspunsul este da! Am vazut schimbari, in primul rand parul este mai rezistent, nu se mai rupe asa de rau, si consider ca este un produs foarte bun. Desi nu credeam ca voi recomanda acest produs, pentru ca nu ma asteptam sa aiba efect, acum ca l-am incercat timp de doua luni si vad diferenta, consider ca acest Kit de regenerare a parului este foarte bun, daca te confrunti cu aceasta problema.

Pentru mine totul s-a schimbat, si am renunta la parul prins in favoarea parului desfacut, pentru ca acum nu mai stau cu teama ca imi va cadea in mancare, sau ca mai stiu eu pe unde, acum pur si simplu sunt mandra de parul meu.

Ai incercat acest kit de regenerarea parului Gerovital?

Un comentariu la „Kit regenerare par Gerovital – Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *