Linistea se manevreaza cu telecomanda

Stiati ca exista dozatoare de liniste si de confort care se manevreaza prin telecomanda astfel ca somnul nostru sa fie linistitor? Ele se numesc rulouri exterioare si pot fi cumparate de la Elitechmsystem la un pret accesibil tuturor buzunarelor.
Vara, cand rasare soarele, invadeaza dormitorul cu lumina lui si ne tulbura somnul. Rulourile exterioare au grija sa nu ne doara ochii de la prea multa lumina. Tot la primele ore isi reiau circulatia autobuzele si autoturismele personale, se aud glasurile oamenilor de pe strada. Daca avem rulouri exterioare, vom avea liniste. Intimitatea ne este asigurata 100% cu aceste obiecte care ajung sa faca parte din decorul exterior al casei. Rolul securizator se imbina cu cel estetic.
In dupa-amiezile caniculare, caldura este cel mai mare dusman al omului. Cu strajeri termoizolanti la ferestre, temperatura din locuinta noastra va fi mentinuta constant si nu vom simti efectele supraincalzirii.
Sunt si intrusi invizibili de care ne protejeaza rulourile exterioare. De pilda, radiatiile nocive nu trec de ele, la fel particulele fine de praf. Toate acestea, ca si ochii persoanelor curioase care vor sa patrunda in intimitate, vor intampina o rezistenta de fier.
Iarna si vara, in zilele cand furtuna se dezlantuie, rulourile exterioare sunt dozatoarele de bine care ne hranesc confortul, putand fi actionate din interior. Toate neajunsurile din exterior sunt tinute la distant: vantul, imaginile dezolante, zgomotele, fulgerele.
Studii de natura financiara au demonstrat ca pretul rulourilor exterioare din aluminiu se amortizeaza din a doua, a treia luna de la instalarea lor datorita economiilor la electricitate si incalzirea sau racirea locuintelor.
S-a demonstrate de asemenea ca exista o legatura directa intre lipsa rulourilor exterioare ale locuintelor si sindromul ADHD al copiilor. Acestia devin nelinistiti din cauza zgomotelor din timpul somnului, caldurii excesive, incorfortului provocat de lumina puternica a soarelui sau reflectarea razelor solare pe albul zapezii si proiectarea rezultatului stralucitor in camera copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.