OOTD – O bluza blue de pe gamiss.com

Trebuie sa iti spun ca mi se pare de-a dreptul chinuitor sa faci poze pe timp de vara, incep cu asta pentru ca aceasta mica sedinta foto, mi-a pus capac. In viata mea nu am resimtit caldura ca acum si recunosc ca le admir pe fetele care pozeaza impecabil indiferent de vremea de afara.

Eu am profitat ca sotul meu a fost acasa si l-am pus la treaba, am facut poze la toate produsele primite, deci…vor mai urma cateva ootd-uri cu produse interesante, care intr-un fel sau altul seamana, dar care mie mi-au placut enorm.

Bluza: aici

Ce imi place la aceasta bluza: in primul rand materialul, este foarte finut, usor de calcat, si perfect pentru vremea de afara. Povestea ei…este destul de simplu, am una roz, exact la fel, i-a placut mamei mele foarte mult modelul si a vrut si ea una la fel. Am primit comanda si pe loc m-am indragostit de culoare, asa ca a ramas la mine.

Despre Gamiss.com ti-am povestit intr-un wishlist, nu-i asa? Acum pot sa iti dau mai multe detalii. In primul rand comanda a ajuns la posta locala, nu am platit nici un ban, si marimile chiar se potrivesc. Pentru ca am o teama ca nu numeresc marimile, mereu imi comand bluze, camasi si tricouri, pentru ca stiu sigur ca aici voi nimeri marimea si cum se poate intampla la pantaloni, acestea de cele mai multe ori am ales marimea corecta.

Acestea fiind spuse, te invit sa imi spui parerea ta despre bluza prezentata putin mai sus.

2 comentarii la „OOTD – O bluza blue de pe gamiss.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.