Spirulina si cana filtranta

Dupa cum spune si titlul azi vreau sa vorbim despre spirulina si cana filtranta de la bioportal. Stiu ca este un subiect despre care nu am mai discutat, dar pentru ca recent am vazut o astfel de cana si mi se pare foarte interesanta.

Iti spun sincer ca mi se pare foarte utila si la indemana oricui, pentru ca deja stim cat de plinia de calcar si nu numai este apa noastra, atat cea de la robinet cat si cea din magazine. Am vazut acum ceva timp un clip pe internet despre apa imbuteliata si fix din acest motiv cred ca o astfel de cana este perfecta si la indemna oricui.

Nu stiu daca ai vazut astfel de cana filtranta pana acum, dar pentru ca am gasit-o la un super pret, trebuia sa ti-o prezint. Al doilea subiect este spirulina. Stiu sigur ca ai auzit pana acum de acest medicament, sau mai bine spus supliment, pentru ca se tot vorbeste despre el, atata in mediul online cat si in presa.

Eu am auzit accidental de ea si inainte de a achitiona un flacon, am cautat in formatii despre administrare, astfel am dat peste spirulina 500 prospect, am citit prospectul cu mare atentie si abia apoi am achizitionat un flacon.

Tot pe internet am gasit si spirulina administrare, aici am citit despre cum se administreaza, dar si care sunt beneficiile ei. Recunosc ca stiam deja cateva lucruri despre ea, dar nu aveam curaj sa o cumpar, dar pentru ca am auzit doar lucruri bune si faptul ca are efect, m-a facut sa imi doresc sa incerc acest produs.

L-am achizitionat si bine am facut, pentru ca dupa ce am inceput sa le iau, am inceput sa observ diferenta, in primul rand nu mai eram obosita, pentru ca aceasta era principala mea problema, ulterior am inceput sa ma simt mult mai bine si pentru ca printre ingrediente se afla si substente bune pentru ficat, mama ea il incearca si se simte mult mai bine de cand le ia periodic.

In concluzie cele doua produse sunt foarte benefice pentru noi, spirulina este un supliment naturist pentru persoanele care au nevoie de ajutor si cana filitranta este un produs ideal daca doresti sa bei apa filtrata.

Un comentariu la „Spirulina si cana filtranta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *