Traduceri specializate de calitate

Firma la care lucrez are anumite reguli, ori de cate ori intra cineva in concediu, un alt coleg ii tine locul. Adica: pe langa treaba lui obisnuita face si ceea ce facea colegul care intra in concediu. Sincer mi se pare foarte ok, pentru ca in momentul in care te intorci la munca, nu vei avea atata de multe de facut.

Asa cum ziceam fiecare tine locul cuiva, eu tin locul colegei mele de la Back-Office international, si de aici incep povestea mea, pentru ca intr-o zi pe cand colega mea era in concediu si eu faceam si treaba ei, ma trezesc cu un mail intr-o limba ciudata cu atasament, nu m-am gandit la virus sau altceva de genu pentru ca expeditorul este seful meu, care este bulgar.

M-am prins imediat, chiar inainte sa ajunga seful meu la mine in birou, m-am si apucat de cautat servicii profesionale de interpretariat, am gasit un rezultat care m-a facut sa raman si sa caut mai multe informatii, interpretariat de cea mai buna calitate, seful meu este putin cam dificil, mereu are nevoie de trei oferte, abia apoi o alege pe cea mai potrivita, dar pentru ca eu am ramas impresionata de site-ul lor, m-am dus cu o singura oferta si cu cateva avantaje, de ce sa apelam la un birou de traduceri. Cateva avantaje le vei gasi pe site.

Nu as putea sa iti spun ca l-am convins din prima, dar dupa ce mi-a ascultat toate argumentele am ajuns sa apelam la un traducator interpret, fiind exact ceea ce noi aveam nevoie in momentul respectiv. Pentru a fi sigura ca nu se razgandeste, am luat legatura cu specialisti si rezultatul a fost uimitor. In primul rand am primit documentul intr-un timp foarte scurt, totul legalizat si exact asa cum aveam nevoie de el, parca ne-au citit gandurile.

Desi imi era teama cand am aflat ca trebuie sa ii tin locul colegei mele, acum ca stiu tot ce trebuie despre interpretariat consecutiv, nu mai trebuie sa imi fac griji, pentru ca pe viitor voi stii unde trebuie sa caut traducerea tuturor documentelor noastre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *