Tu stii sa iti alegi ochelarii de soare?

Cand e soare afara, ideal ar fi sa purtam ochelari de soare . Acestia ne protejeaza ochii impotriva razelor UV si sunt mai mult decat recomandati.

Nu doar adultii trebuie sa poarte ochelari de soare, ci si copiii. Multi parinti cumpara ochelari de soare copii  si procedeaza foarte bine, deoarece copiii au nevoie si ei de protectie importriva soarelui.

Ca adult, trebuie sa stii sa alegi atat pentru tine, cat si pentru copii ochelarii de soare potriviti.

In primul rand trebuie sa alegi ochelari de soare de calitate. Acestia trebuie sa ofere intr-adevar protectie. Decat sa cumperi si sa porti o pereche de proasta calitate, mai bine renunti de tot. Ochelarii de soare care au lentile care nu corespund normelor europene pot fi foarte daunatori. Ochelarii de soare care corespund standardelor au pe ei simbolul CE.

Daca vrei sa cumperi ochelari de soare de calitate pentru copilul tau, iti recomand modelele de la Pedro. Ochelari de soare Pedro   poti cumpara de pe Bebecarucior.ro. Ai aici o multime de modele.

Apoi, cand alegi ochelarii de soare alege-i pe cei potriviti pentru forma fetei tale, pe cei care te avantajeaza. Nu trebuie sa porti neaparat ce e la moda, daca nu e potrivit pentru tine. Daca totusi vrei sa fii in pas cu moda, stai linistit/a, deoarece in fiecare sezon apar noi modele pentru toate gusturile.

Cand alegi ochelarii de soare ai grija si la materialele din care sunt fabricati. Unele rame sunt din metal, altele din plasitc sau alte materiale. Unii au lentile polarizate, altii nu. Vezi ce variante ai si alege cea mai potrivita pereche de ochelari pentru tine sau pentru copilul tau.

Nu uita, calitatea lentilelor trebuie sa primeze. Nu te uita neaparat la pret. Conteaza si pretul, dar in primul rand calitatea.

 

 

Un comentariu la „Tu stii sa iti alegi ochelarii de soare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *