Wishlist Zaful.com luna iulie

Uite ca a venit timp sa fac un nou wishlist cu produse de pe site-ul zaful.com.  Stii deja acest site daca ai urmarit blogul meu, pentru ca nu este prima data cand vorbesc despre el. Aici nu prea gasesc haine pe marimea mea, dar asta nu ma deranjeaza, pentru ca pur si simplu am alte produse de ales. De aici imi cumpar genti, ghiozdanele, sau accesorii, multe lucruri utile.

Iti spun sincer ca am mai cumparat o geanta de aici si aceasta este super, o port destul de des si imi place foarte mult, asa ca asta vreau sa iti arat, top 3 genti haioase de pe zaful.com

  1. Clutch

    O geanta tare speciala, si perfecta pentru ocaziile speciale, imi place foarte mult cum arata, si drept sa iti zic, as avea mare nevoie o astfel de gentuta.

  2. Gentile haioase

    Iti spun sincer ca mi se pare tare funny aceasta gentuta, pur si simplu speciala si ideala daca te pregatesti sa iesi la plimbare. Mi se pare interesant cum este realizata dar si pretul acestuia.

  3. Geanta tricou

    Iti spun sincer ca mi se pare incomoda aceasta geanta…nu stiu de ce dar nu mi-as dori o astfel de geanta. Este interesanta si unica dar nu este pe gustul meu.

Acestea sunt cele trei genti care mi-au atras atentia, inca nu m-am decis asupra unui model, dar cu siguranta imi voi cumpara una, perfecta pentru a merge la munca cu ea, sau cine stie poate aleg un ghiozdanel, inca nu m-am decis.

Te invit pe zaful.com cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau.

2 comentarii la „Wishlist Zaful.com luna iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *