Cadouri ideale de pe adona.ro

Se spune ca sufletele pereche se atrag si ca persoanele ce se asemana fizic au o relatie de durata. Cumva tind sa cred asta, pentru ca desi eu si sotul meu parem destul de diferite sunt lucruri care ne plac amadurora si pe care le alegem indiferent de situatie. M-am gandit mult timp la perioada in care lumea ne zicea ca semanan, avem chiar si o poza in care semanam destul de bine.  Acum cativa ani am descoperit ca ne plac aceleasi lucruri, mai ales atunci cand vine vorba de accesorii, totusi la un lucru nu ne pricepem.

Nu reusim sa ne facem cadouri inspirate. Imi aduc aminte primul cadou de sarbatori, i-am cumparat diferite lucruri, printre care o ciocolata cu alune, tipul de ciocolata pe care nu l-a suportat niciodata si nu l-a mancat niciodata. In final ciocolata a ajuns la mine si el s-a bucurat din plin de restul cadoului.

Acum ca ne-am maturizat si am inceput sa ne cunoastem am inceput sa ne dam idei de cadouri, dar uneori alegem sa ne suprinde, pana la urma asa reusim sa facem relatia mai picanta. Vreau sa fac o mica marturisire, recent am gasit in istoricului motorului de cautare idei cadouri, stiam deja ca se apropie ziua aniversarii noastre si ca nu prea m-a intrebat ce imi doresc, asa ca am impresia ca vrea sa ma suprinda de data aceasta. 

Am intrat pe cateva site-uri si am gasit un super ceas, iti spun sincer ca nu stiu prin ce metoda sa il fac pe sotul meu sa mi-l cumpere.

La fel ca si sotul meu, am o fixatie cand vine vorba de ceasuri, pur si simplu acestea ma atrag si ma fac sa visez la ele tot timpul, recunosc ca este accesoriul fara care nu plec niciodata de acasa.

M-a uimit faptul ca ma cunoaste atat de bine, chiar nu credeam ca va reusi vreodata sa ma surprinda, pentru ca pur si simplu nu am mai vorbit de ceva vreme despre acest subiect.  Stiu deja ca este dificil sa faci o doamna fericita, dar adona.ro vine cu idei uimitoare pentru cadouri femei unice, menite sa te ajute sa ajungi la sufletul unei doamne.

Daca si tu cauti cadouri unice, intra la sectiunea idei cadouri sau cauta pe internet cadouri femei si alege sa mergi pe mana celor de la adona.ro, aici vei gasi cadoul perfect.

4 comentarii la „Cadouri ideale de pe adona.ro

  1. Cand vine vorba de idei cadouri, femeie fiind iti vin cu sutele pe minut daca sunt pentru tine:)) Imi place ce ai ales, arata bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *