Ceasuri elegante pe adona.ro

In fiecare dimineata ma trezesc si imi fac planuri, imi trec pe lista lucruri de facut si ce articole vreau sa scriu. Daca nu mi-as face aceasta lista in weekend pur si simplu timpul ar trece si la sfarsitul zilei as constata ca nu am facut nimic, dar chiar si asa cu lista facuta…ma trezesc seara ca nu am scris nimic. Azi totusi nu despre scris e vorba, ci despre faptul ca se apropie o zi foarte importanta pentru mine si sotul meu, asa ca m-am apucat de cautat cadoul perfect pentru el.  M-am apucat dis de dimineata sa caut ceasuri barbati, pentru ca ei bine…sotul meu este un barbat foarte pretentios.

Iti spun sincer ca nu m-am uitat dupa ceasuri barbati elegante pentru ca lui nu-i plac, dar totusi al luat la puricat toate site-urile cu ceasuri barbatesti gasite pe internet. Caldura de afara nu prea ma lasa sa ies din casa, asa ca aleg cumparaturile online. Astfel am ajuns sa caut ceasuri barbati pe adona.ro. Stiu deja ca aici voi gasi doar produse de calitate si pentru ca imi cunosc sotul destul de bine, voi reusi sa fac alegerea corecta.

Adona, site-ul perfect pentru a face cadouri!

Ceasul de mai sus se incadreaza perfect in tiparele sotului meu, este frumos si ideal pentru orice domn care se respecta. Si sa fiu putin smechere i-am prezentat site-ul sotului meu, asa l-am scutit sa ma tot intrebe ce imi doresc de ziua noastra.  Aici am gasit cateva ceasuri uimitoare pentru doamne, dar pentru ca sotul meu este destul de sclifosit, inca nu m-am decis ce model de ceas sa ii cumpar. Ma gandesc serios sa ii arat rubrica ceasuri barbati, dar nu stiu cum face mereu ma prinde cand vreau sa ii fac o supriza, parca sunt o carte deschisa pentru el. Totusi nu ma voi da de gol de data aceasta si ii voi prezenta site-ul intr-un fel sau altul, in asa fel incat sa nu isi dea seama ca vreau sa ii cumpar cadou cu ocazia aniversarii noastre.

Daca si tu esti in cautarea cadourilor de calitate pentru persoanele dragi, nu mai sta pe ganduri, apeleaza cu incredere la adona.ro, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

3 comentarii la „Ceasuri elegante pe adona.ro

  1. Ha! Si eu fac la fel cand vreau sa fac cadouri incerc sa mi dau seama daca ar fi pe gustul persoanei respective. Legat de site, da, gasesti modele de ceasuri barbati interesante si accesibile

  2. Ceasuri barbati elegante sau casual, aceasta este intrebarea!! Nu stiu ce i s-ar potrivi mai bine sotului meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *