Cum poti sa cumperi lenjeria de hotel potrivita?

O destul de mare parte a vietii o petrecem odihnindu-ne. Daca tot este necesar sa facem asta, atunci de ce sa nu o facem cum trebuie? Pentru a beneficia de cele mai bune conditii de confort in camera destinata odihnei, este necesar sa avem in vedere o serie de aspecte, iar lenjeria de pat folosita joaca un rol deosebit in acest sens. Nu este deci suficient ca patul intrebuintat sa prezinte o calitate ridicata, salteaua sa fie de ultim trend, iar draperiile si celelalte elemente de decor sa se potriveasca parca perfect. De asemenea, intr-o foarte mare masura conteaza care este tipul de lenjerie folosit.

Acest lucru ar trebui sa il stie mai ales cei care detin o unitate hoteliera si care doresc profituri. De ce spun asta? Ei bine, tocmai pentru ca este cel mai bun mod de a atrage clienti. Atunci cand benficiezi de cele mai bune conditii de confort in cadrul unui hotel sau a unei pensiuni, indiferent de stelele acestora, stii ca poti reveni oricand fara sa te ingrijorezi ca nu vei fi intampinat asa cum iti doresti.

Orice doreste sa beneficieze de un refugiu de relaxare, mai ales dupa o zi extrem de obositoare si plina de activitati. Mai ales atunci cand este vorba despre un oras strain creste dorinta aceasta, avand in vedere ca patul de acasa va ramane neatins pentru perioada respectiva.

Daca la un nivel casnic, nu este cea mai mare provocarea alegerea lenjeriilor corespunzatoare pentru pat, atunci cand vine vorba despre cele pentru hotel lucrurile se complica putin. Care este motivul? In acest caz nu mai este necesara achizitionarea unui singur set de lenjerii sau a unuia limitat, ci este nevoie de cantitati mai mari de produse.  Nimeni nu isi doreste sa riste, investind intr-un set de articole ce nu ii va oferi randamentul dorit, nu va prezenta rezistenta si va trebui inlocuit dupa scurt timp.

Ce trebuie sa stii cand cumperi lenjeria pentru hotel?

Este bine sa ai in vizor o serie de criterii daca iti doresti ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor iar clientii multumiti de confort. Potrivit expertilor din spatele site-ului www.lenjerii-hotel.ro, este necesar ca atunci cand pornesti in cautarea lenejeriei ideale as ai in vedere:

  • Marimea lenjeriilor

Nu toti dispun de acelasi tip de pat, ceea ce inseamna ca nici lenjeria nu va fi aceeasi. Unele unitati de cazare dispun de paturi simple sau duble cu anumite caracteristici. In cazul acestora este necesar ca lenjeria sa fie aleasa numai dupa ce se cunoaste marimea exacta a acesteia. Ce rost are sa cumperi un anumit set daca acesta va lasa neacoperita partea de jos a patulu? Nici o lenjerie mai mare decat este necesar nu e buna in acest caz.

  • Materialul

In confectionarea lenejeriilor se folosesc diverse tipuri de textile. Dintre toate se face remarcat bumbacul, pe care de altfel si compania Brodank, data ca referinta anterior il utilizeaza in producerea lenjeriilor.

Este printre putinele care prezinta o rezistenta crescuta si durabilitate, ceea ce inseamna ca nu se vor uza dupa primele utilizari si spalari. Mai mult decat atat aduce pielii un plus de confort, prin faptul ca ii permite sa respire corespunzator in timpului somnului, care este mai profund si mai relaxant. Este vorba deci despre un material ce permite o buna ventilatie prin textura fibroasa pe care o prezinta. Lenjeriile din bumbac sunt recomandate atat pentru spatiile hoteliere, cat si pentru cele rezidentiale.

  • Densitatea materialului

Nu este suficient sa alegi un material bun. De asemenea, trebuie sa ai grija si la dentitatea acestuia, ca si la calitatea pe care o prezinta. Cu cat este mai ridicata densitatea tesaturii, cu atat stii mai sigur ca te vei bucura de durabilitate. De asemenea, fibre mai dense inseamna un comportament mai bun pentru un termen de timp mai mare. Poti astfel sa spali in repetate randuri lenjeria si sa te bucuri de fiecare data de o textura a atingerii extrem de placuta.

In ceea ce priveste culorile si modelele, alegerea iti apartine in totalitate. Poti desigur sa te orientezi dupa acele seturi de lenjerie care te vor ajuta sa obtii un efect estetic deosebit, dar care sa contribuie in acelasi timp si la sporirea gradului de confort creat. Depinde de tine acest aspect, ca si de locul pe care il alegi pentru a cumpara marga. Eu iti recomand produsele Brodank, pe care le gasesti pe lenejerii-hotel.ro, la preturi rentabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *