Monily România – tehnologia inovativă de acordare credite auto de până la 53,000 Ron în numai 20 de minute!

Aplică acum şi mâine o să poţi conduce maşina pe care ţi-o doreşti, fiindcă la Monily, în 20 de minute primeşti creditul şi banii îţi sunt viraţi în doar câteva ore de la aprobare. 53,000 de Ron, dobândă fixă, rate fixe şi cele mai accesibile condiţii de creditare auto din România sunt acum disponibile pentru fiecare român care îşi doreşte o maşină!

Monily te ajută 100% gratis, fiiindca fericirea ta chiar contează!

Datorită unei tehnologii de ultimă generaţie, bazată de un sistem inovativ de selectarea a celor mai bune opţiuni de leasing auto raportat la datele furnizate de client, Monily îţi oferă serviciile sale 100% gratuit. Da, la Monily România tu nu trebuie să plăteşti nimic pentru ajutorul oferit, fiindcă noi suntem interesaţi doar că tu să-ţi primeşti banii pentru maşină şi nimic altceva!

De aceea, nu îţi sunt solicitate documente într-un număr exagerat, nu trebuie să ne faci dovadă că realizezi venituri, fiindcă te credem pe cuvânt. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii salariat sau să înregistrezi venituri de orice altă natură legală (din chirii, dividende, drepturi de autor, etc.), să completezi formularul de pe site şi să aplici pentru obţinerea unui împrumut auto. De restul de ocupăm noi, aşa că tu stai relaxat/ă şi în maxim 20 de minute o să primeşti răspunsul la solicitare!

Cum funcţionează serviciile oferite de Monily.ro?

Totul este simplu, la vedere şi întreaga procedură este online! Trebuie să te înregistrezi pe site-ul Monily, să completezi formularul online în mod corect şi să aplici pentru obţinerea unui credit auto. Tehnologia inovativă Monily România efectuează sortările corespunzătoare, realizând potriviri între veniturile declarate de tine şi cerinţele fiecărui creditor în parte, astfel încât, în momentul în care există compatibilitate sporită între acestea, eşti automat selectat pentru obţinerea împrumutului şi eşti pus în contact cu creditorul. Aşa că, în maxim 20 de minute, poţi primi până la 53,000 Ron, în 60 de rate lunare cu dobândă fixă (36%, DAE 46,46%), rapid, simplu şi fără să fie nevoie de prea multe documente.

Aplică chiar acum pentru un împrumut auto de la Monily şi fii unul dintre miile de clienţi mulţumiţi care se bucură de cea mai avansată tehnologie de creditare auto din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *