O afacere de succes cu Andrei Ursachi

Spune-mi te rog, ai avut pana acum o idee de afacere? Daca raspunsul la prima intrebare a fost da, spune-mi s-a materializat aceasta idee? Eu recunosc ca m-am tot gandit la diferite idei de afaceri, ba chiar la un moment dat incepusem sa cochetez cu handmade-ul, dar totul a ramas acolo, la idee sau chiar un hobby, pentru ca dupa ceva timp l-am abandonat.

Ulterior m-am apucat de alte lucruri, de scris de gatit, dar nimic interesant pentru ca pur si simplu credeam cu tarie ca sa pui bazele unei afaceri este foarte greu, totusi cineva m-a contrazis. Rare sunt momentele in care sustin ceva ferm si tare, dar daca imi aduci dovezi concrete abia apoi te cred si te inteleg.

Cel ce a reusit sa ma faca sa imi schimb parerea a fost Andrei Ursachi, acest domn mi-a explicat care sunt bazele unui afaceri de succes, in pasi simpli si cu putina rabdare, poti ajunge sa ai propria ta afacere de succes. Mi-a mai spus ca daca nu te pricepi sa indeplinesti cu brio acesti pasi, el te poate ajuta.

Mi-a dat cateva exemple de idei de afaceri pe care le-a transformat dintr-o simpla idee intr-o afacere de succes. Despre cateva dintre ele auzisem deja si iti spun sincer ca nu ma asteptam ca el sa fie in spatele acestor minunate afaceri.

Nu stiu daca pana acum ai auzit de Andrei Ursachi si o spun sincer ca nici eu nu am auzit, dar ma bucur ca pana la urma am facut-o, pentru ca acum voi stii la cine trebuie sa apelez daca am vreo idee de afacere in care sa vreau sa investesc, voi apela la ajutorul lui, pentru ca el stie ceea ce trebuie facut.

Iti spun sincer ca mi se pare tare interesant faptul ca un tanar de 26 de ani, este capabil sa faca ceea ce multi si-ar dori, ca poate pune bazele unei afaceri intr-un timp scurt. Afacere menia sa aiba un viitor de succes, si care viitorului antreprenor sa ii aduca satisfactia dorita.

Desi inca nu m-am gandit la o afacere, recunosc a mi-as dori sa imi schimb statutul din angajat in antreprenor, sa am propria mea afacere de succes, care sa le ofere altor persoane stabilitate, care sa le ofere altor persoane locuri de munca si prin urmare un venit garantat, pentru ca se stie deja cat de dificil este sa iti gasesti un loc de munca, mai ales atunci cand norocul nu este tocmai de partea ta. De asemenea ma gandesc si la oameni mai putin favorizati, cei ce lucreaza cu ziua pentru a supravietui. Cred ca daca acele persoane ar avea un loc de munca, multe s-ar schimba in tara noastra.

Spune-mi daca tu ai avea o idee de afacere, ai apela la ajutorul lui Andrei Ursachi? Pe mine portofoliu sau m-a convins si asa cum am spus si putin mai sus as apela la ajutorul lui, pentru ca stiu exact ca el va face tot ce ii sta in putinta sa dea viata ideii mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *