Piele perfect curată şi ȋngrijită cu apa termală naturală elmiplant Pure Moisture 

Elmiplant readuce ȋn prim-plan apa termală naturală Pure Moisture, ȋmbuteliată tocmai din înălțimile munților Haut Languedoc, Franța, acum într-un nou ambalaj, practic și ușor de transportat. Apa termală este varianta cea mai la ȋndemână pentru o revigorare rapidă sau pentru finalizarea ritualului de curăţare a pielii.
Un produs pentru ȋntreaga familie

Pe lângă acțiunea de împrospătare a tenului, apa termală elmiplant Pure Moisture este ideală în călătorii, la birou, în timpul și după orele de sport, pentru fixarea machiajului sau pentru eliminarea urmelor de demachiant. Apa termală elmiplant Pure Moisture conferă hidratare imediată, prospețime și tonifiere, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten. 

Poate fi utilizată şi pentru pielea bebeluşilor sau pentru calmarea pielii domnilor după ras, fiind un produs potrivit pentru ȋntreaga familie. 

Compoziţia benefică

Compoziția unică de săruri minerale și oligo-elemente asigură proprietăți calmante și reconfortante asupra pielii. Analiza mineralelor din compoziția acestui produs îi conferă anumite proprietăți în funcție de natura elementului:

Sodiul menține optime valorile presiunii osmotice de la nivel celular, încetinește procesele de îmbătrânire a pielii și protejează tenul de radicalii liberi.

Calciul, cel mai abundent mineral din organism, are rol în coagularea sângelui, funcționarea corectă a aparatului enzimatic și reglarea trecerii lichidelor prin pereții celulelor. La nivelul epidermei, calciul are rol în regenerarea celulară și este de ajutor în procesul de producere și reglare a sebumului.

Magneziul este utilizat în peste 300 de reacții enzimatice din organism, printre care sinteza proteinelor. La nivelul pielii, magneziul calmează iritațiile și reduce roșeața, reprezentând un remediu și pentru tenul cu probleme sau lipsit de vitalitate.

Potasiul asigură elasticitatea țesuturilor, ajută la vindecarea leziunilor și reglează cantitatea de lichid intracelular. Are beneficii în reînnoirea straturilor celulare și menține nivelul ideal de hidratare a epidermei. 

Preţ: 16 lei / 150 ml

Apă termală 100% naturală.

Fără parabeni, parafine și coloranți.

Testată dermatologic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *