Pila electrica pentru unghii iti asigura manichiura impecabila chiar la tine acasa

Cand unghiile naturale nu au un aspect foarte placut si oja obisnuita nu are prea mare efect puteti apela la unghiile cu gel. Unghiile cu gel nu numai ca sigileaza unghia naturala si o feresc de zgarieturi sau de degradarea din cauza factorilor externi, dar reusesc sa transforme complet modul in care arata unghia respectiva fara efort prea mare.

Rolul unghiilor cu gel este acela de a extinde unghia naturala, aplicarea unghiilor cu gel este simpla, se realizeaza acasa sau la salon, nu dureaza prea mult si efectele se vad imediat. Prin aplicarea lor unghia naturala nu se mai exfoliaza, se pot corecta denivelarile si problemele de constructii, unghiile se pot modifica din punctul de vedere al formei si al lungii.

Cum se aplica unghiile cu gel si ce instrumente/substante folosim?

Procesul de aplicare presupune o pilire anterioara pentru netezirea suprafetelor, dupa care se aplica tispurile, scurtarea la nevoie se realizeaza cu clesti special. La final, ramane o zona mai urata care trebuie pilita si „corectata” la nivel de forma, unghiile sunt degresate cu un primer, se aplica stratul de gel, se usuca cu lampa uv, si se mai aplica straturi daca acoperirea nu e cea dorita.

Gelul in exces se pileste, se aplica gelul de luciu si sigilare, urmand sa se usuce iarasi cu lampa. Pilirea unghiilor naturale sau a celor cu gel se realizeaza de obicei cu o pila clasica, acasa, si cu o pila electrica unghii false la un salon.

Pilele electrice sunt rezistente, au viteze mari de pilire, diverse capete de pilire speciale pentru toate tipurile de unghii, unghiile se pot pili din orice pozitie, pilele pot fi manevrate fara probleme pentru o pilire profesionala si uniforma.
Avantajele pilelor electrice moderne si de unde le putem procura

Avantajele pilelor electrice pentru unghii sunt date de gama variata de modele si capete de pilire disponibile, de calitatea pilirii, capatul nu produce reactii negative pe suprafata unghiilor, rotatiile sunt puternice asigura scurtare procesului de aplicare a unghiilor cu gel.

Spre deosebire de o pila normala, pila electrica unghii nu exfoliaza unghia si nici nu o crapa la suprafata, pilele electrice au suport special pentru unitatile mobile. Kit Unghii, magazinul online cu produse ieftine de ingrijire si infrumusetare, cosmetica comercializeaza o gama variata de pile electrice pentru unghii false de la producatori recunoscuti la nivel mondial.

Cu transport gratuit la comenzi peste 200 de lei si comanda prin telefon sau online pilele electrice de la Kit Unghii vin cu micromotor de ultima generatie, cu turatie reglabila si precisa, zgomotul motorului fiind redus. Sensul de rotatie se regleaza cu butoanele speciale de la unitatea centreala, turatia ajunge la 30.000 de rotatii pe minut, pilele electrice de pe Kit Unghii au dubla comanda, manuala si cu ajutorul pedalei de picior.

Pentru siguranta sporita capetele de lucru sunt prinse prin sistemul twist-lock, in pachetele vandute online veti gasi si sase freze de diamant si suport pentru benzile de la pile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.