Singura firma de deratizare din Romania care functioneaza si ca Unitate Protejata

Persoanele cu dizabilitati se confrunta cu diverse probleme in societatea in care traiesc, dar si probleme pe care le intampina in viata de zi cu zi.

O mare problema a persoanelor cu dizabilitati e faptul ca isi gasesc destul de greu un loc de munca. Sunt o multime de nevazatori care ar putea sa lucreze in diverse domenii, persoane cu deficiente de auz sau deficiente locomotorii. Acestea pot fi apte de munca in anumite situatii si chiar vor sa aiba un loc de munca si sa se simta implinite din acest punct de vedere.

Pentru a veni in ajutorul persoanelor cu dizabilitati care isi cauta un loc de munca, CompaniaDDD.ro a inceput sa functioneze din 2014 ca si Unitate Protejata , obtinand in 2016 toate autorizatiile necesare. Si aceasta nu e singura Unitate Protejata de la noi din tara. Mai sunt si altele. Insa, Compania DDD este totusi unica. De ce? Pentru ca este singura firma deratizare  din Romania care functioneaza in acelasi timp si ca Unitate Protejata.

Serviciile companiei sunt servicii de top, deoarece se lucreaza cu cele mai bune solutii, se respecta termenele, se ofera transparenta si toate activitatile sunt realizate de angajati competenti cu adevarat.

Probabil ca esti putin sceptic gandindu-te ca persoanele care au diverse dizabilitati presteaza astfel de servicii. Insa, nu iti fa griji, deoarece ele isi desfasoara activitatea alaturi de persoane care nu au dizabilitati. Toti angajatii companiei sunt cu adevarat competenti. Ei vor face o treaba excelenta si in final vei fi cu siguranta multumit de serviciile prestate. Angajatii cu dizabilitati ai Companiei DDD sunt oameni seriosi si sunt alesi cu ajutorul binecunoscutei Fundatii Motivation Romania.

Daca reprezinti o persoana juridica si ai in orasul tau o Unitate Protejata nu eziata sa cumperi de la ea produse si/sau servicii. Companiile cu peste 50 de angajati ar trebuie sa caute astfel de Unitati, daca nu au angajati cu dizabilitati, deoarece printr-un parteneriat cu o Unitate Protejata sunt scutite de plata aferenta bugetului de stat (50% din salariul de baza minim brut pe tara, inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu sunt angajate persoane cu dizabilitati).

Daca vrei sa te implici si tu in integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, colaboreaza cu o astfel de Unitate Protejata. Daca nu sta in puterea ta sa faci acest lucru, deoarece nu detii o functie de conducere in compania in care activezi, da vestea mai departe. Spune si altora despre beneficiile Unitatilor Protejate.

Mai multe detalii gasesti pe CompaniaDDD.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *