Sucuri BIO în loc CocaCola

E vara și e cald. Toată lumea decide să meargă la o terasă și să se răcorească fie cu bere, fie cu vreun suc acidulat deosebit de gustos. Gustos, gustos dar… cât de sănătos? Probabil că răspunsul la această întrebare îl știți și voi.

Ce ar fi dacă, la terase s-ar servi sucuri BIO? Adică, în loc de vestita CocaCola lumea ar cere „Un suc bio de coacăze, vă rog!”. De ce nu există locuri în care să se servească și astfel de băuturi? Ce-i drept, mai sunt restaurante ce pretind că servesc sucuri naturale, sau fresh-uri cum mai sunt acestea numite. O fi acea portocală stoarsă acum și sucul făcut acum (de aici și denumirea de fresh), dar de cât timp este ea culeasă și câți conservanți are injectați în ea ca să reziste atât de mult? Puteți numi acea băutură cum doriți, însă numai băutură bio nu.

În România nu se prea promovează mâncatul sănătos, mâncatul BIO. Și totuși e o țară în care domină destul de mult și viața rulară. Până și țăranii au renunțat acum la îngrășămintele naturale în detrimentul celor chimice. Până și ei folosesc ierbicide și fertilizatori meniți să le ușureze munca. Dacă nici ei nu mai cultivă produse bio, atunci ce pretenții să avem de la marile magazine?

De ce continuăm totuși să consumăm produse care ne fac rău? Cu toții știm că CocaCola pe cât este de bună, pe atât are niște efecte devastatoare asupra organismului nostru. Cu toate că știm asta, acest lucru nu pare să ne afecteze tare mult deciziile pe care le luăm atunci când mergem la o terasă. „Nu mă afectează cu nimic o Cola.” Poate nu te afectează cu nimic una, dar una azi, una mâine și una poimâine cu siguranță te va afecta.

De ce le dăm plantelor noastre apă și copiilor noștri suc? Dacă ar fi să analizăm această întrebare, am realiza că ne iubim plantele mai mult decât copiii. Lor le oferim apă, iar pe copii îi lăsăm să bea tot felul de coloranți artificiali.

Ce ar fi dacă, de acum înainte ai înlocui sucurile nesănătoase cu sucuri BIO? Pe BioBoom poți găsi o varietate de sucuri, iar diferențele de preț dintre cele nesănătoase și acestea BIO sunt aproape neînsemnate. Dispunem de o varietate largă de produse în ceea ce privește această categorie. Fie că optezi pentru sucuri din plante, fie că optezi pentru sucuri din fructe sau legume sau chiar pentru sucuri de detoxifiere, prețurile nu depășesc suma de 69 lei.

Puteți opta fie pentru o sticlă mai mică, fie pentru o sticlă mai mare dacă doriți să consumați împreună cu întreaga familie. Aceste sucuri sunt recomandate și pentru bebeluși, pentru că dispun de o serie de substanțe nutritive ce ajută la creșterea și dezvoltarea acestora și nu conțin coloranți sau conservanți alimentari.

Sucurile noastre chiar sunt făcute din mere, nu doar conțin prafuri cu arome de mere ca cele de pe piață. Sucurile noastre au gust adevărat, sănătos și BIO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *