Videochat acasa, se poate?

Acum ceva timp vorbeam despre motivele pentru care nu este tocmai ok sa faci videochat acasa. Stiu sigur ca este un subiect de cautat mai ales ca din ce in ce mai multe tinere aleg acest job. Este de inteles mai ales daca alegem sa vorbim de partea materiala. Se stie deja ca in acest domeniu salariile sunt substantiale si le lasa cu mult in urma pe cele de la alte joburi, indiferent de ce tip de munca implica.
Din punctul meu de vedere acest job te ajuta sa traiesti mai mult decat decent. O domnisoara imi spunea ca atunci cand faci videochat acasa trebuie sa fii foarte atenta, deoarece este foarte expusa. Se referea la faptul ca atunci cand alegi sa lucrezi in domeniu, cu oameni cu experienta, vei stii exact ca nu risti sa dai nas in nas cu persoane cunoscute, dar cand esti acasa acest risc creste si stim deja cat de rea poate fi lumea, nu-i asa?
Cred cu tarie ca daca ai experienta necesara poti invata cu sa faci videochat de acasa, pentru ca ce-i drept cu totii alegem sa lucram acolo unde ne simtim cel mai bine si daca  poti face bani acasa de ce sa nu o faci?

5 comentarii la „Videochat acasa, se poate?

  1. Cred ca videochatl nu este pentru toata umea, dar in mod clar este un un domeniu d eund epoti invata fara probleme anumiet lucruri daca iti doresti acest lucru.

  2. Se poate da, numai ca trebuie sa stii in ce te bagi. Eu am o cunoastinta careia nu i-a mers prea bine, sa zic asa, multe fete nu acorda atentie detaliilor si acest lucru face de cele mai multe ori diferenta.

  3. Intr-adevar, acasa esti mai relaxata, dar in acelasi timp trebuie sa te asiguri ca nu esti expusa, asa cum ai mentionat, nu se stie niciodata cine iti poate afecta imaginea in fata celorlalti.

  4. Alaturi de oamenii potriviti, sa lucrezi ca model videochat de acasa poate fi mai usor, mai simplu, mai placut si mai potrivit decat intr-un studio de videochat. Plus ca programul ti-l faci doar tu iar comisionul primit este mult mai mare.
    Iti recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *