In vizita la un salon de masaj erotic?

Ai avut vreodata ocazia sa intri intr-un astfel de salon? Iti spun sincer ca pe mine ma roade curiozitatea si mi-as dori tare mult sa stau de vorba cu una din fetele ce lucreaza intr-un astfel de salon. Aceeasi curiozitate o am si legata de meseria de model videochat. Iti spun sincer ca nu critic pe nimeni, consider aceste joburi niste locuri de munca obisnuite, prestate de persoane care au o senzualitate aparte, un aspect fizic placut, cu alte cuvinte, persoane ce sunt menite pentru acest job.

Asa cum spuneam nu pot pune etichete acestor persoane, dar mi-as dori tare mult sa vizitez un astfel de salon, un salon masaj erotic, pentru ca stiu sigur ca eleganta din acest loc ma va uimi. Ma gandesc ca totul este aranjat cu mult stil si culorile sunt atent alese pentru a te face sa ramai, sa te stimuleze si sa te ajute sa te relaxezi.

Stim deja ca in trecut, doamnele ce practicau aceste meserii erau considerate femei usoare si erau privite foarte urat, ajungand sa fie excluse din cominunitate atunci cand se afla acest secret. Ma bucur ca totul a evoluat, ca acum aceste doamne sunt privite si acceptate printre noi, ca nu mai sunt jignite si ca pot trai cu demnitate.  Se stie deja ca avem obiceiul de a critica ceea ce nu cunoastem si sa spunem lucruri urate despre aceste lucruri, totusi vreau va spun ca este gresit, pentru ca acest tip de gandire ajunge sa jigneasca persoanele din spatele acestor joburi.

Ar trebui sa ne alegem bine cuvintele atunci cand vorbim despre ceva ce nu cunoastem si de fata cu alte persoane, pe care le cunoastem sau nu, pentru ca acele cuvinte pot rani alte persoane. Asa cum spuneam mi-as dori sa cunosc o fata care lucreaza intr-un salon masaj erotic, pentru ca mi-ar face placere sa cunosc mai multe aspecte ale jobului sau si sa vad cu arata un astfel de salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *