Baterii auto ieftine de calitate

Cand ajungi sa te imprietenesti cu doamna de la logistica auzi destul de des diferite expresii, sau incepi sa inveti cam ce probleme poti intampina la o masina. Eu nu am masina in prezent dar recunosc ca aceste informatii imi vor fi de folos pe viitor, pentru ca niciodata nu sti cand ai nevoie de baterii Bosh, pentru ca ce-i drept se stie ca sunt cele mai bune baterii.

Totusi revenim la subiect, colega mea de birou zilnic imi poveste detalii legate de parcul auto al companiei la care lucrez. Iti spun sincer ca initial mi se parea plictisior, dar cu timpul m-am obisnuit si diferite chestii mi se par chiar amuzante si in acelasi timp interesante. Nu stiam ca pentru o masina ai nevoie de atat de multe lucruri. Nu am trait in padure, stiam deja ca exista ITP si asigurare si ca fara aceste lucruri este interzis sa circuli cu masina, sau cel putin eu asta ma inteles din discutiile avute cu colega mea. De asemenea am mai inteles ca iei amenda daca mergi cu masina fara rovinieta.

Desi voi fi putin rautacioasa cred ca aceste lucruri sunt foarte utile pentru societate, pentru ca asa suntem obligati sa respectam legea si la fel de bine stiti ca daca nu suntem sanctionati pentru astfel de actiuni, nu vom lua masuri. Revenind totusi la baterii auto, colega mea m-a rugat sa ii caut trei oferte de baterii auto ieftine pentru ca asta este regula la noi la munca. Daca vrei sa achitionezi ceva trebuie sa cauti trei oferte pe care trebuie sa le prezinti directorului general, abia apoi cea mai buna va fi aprobata si abia apoi vei putea cumpara ceea ce ai nevoie.

Stiu ca suna dubios si ciudat dar asa merg lucrurile la mine la munca si chiar daca suna aiurea, lucrurile merg chiar bine cu astfel de lucruri, si sunt sigura ca la fel vor merge si pe viitor. Este bine sa ai colegi dedicati jobului pentru ca asa inveti lucruri interesante zi de zi. Nu o mai lungesc bateriile Bosh sunt foarte bune si cred cu tarie ca sunt perfect pentru masina oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *