Cazare ieftina in Delta Dunarii

Tocmai ce m-am intors din concediu, recunosc ca a inceput sa imi placa plimbarea si deja am inceput sa imi programez urmatorul concediu. Recent s-au intors niste vecini din Delta si dupa ce mi-au povestit cum sta treaba m-am si apucat sa caut cazare ieftina in Delta Dunarii. Vazusem cateva poze pe pagina lor de socializare si trebuie sa recunosc ca mi-as dori enorm sa vizitez aceste locuri.

Asa cum spuneam m-am apucat de cautat cazare in Delta Dunarii, pentru ca stiam deja ca aici vreau sa in urmatorul meu concediu. Nu am mai stat pe ganduri si dupa ce am gasit cateva oferte uimitoare, dar una singura m-a facut sa intru pe site. Nu prea apelez la companii specializate in astfel de servicii, dar uite ca pentru concediu viitor o voi face. Pur si simplu mi se pare mai ok sa apelez la o astfel de firma. Dar recunosc ca nu sunt sigura de asta, pentru ca in urma unei cautari dupa Sfantu Gheorghe Delta, am dat peste Green Dolphin, o locatie perfecta unde te poti caza la preturi uimitoare.

Nu stiam de existenta acestei statiuni sa o numesc asa, desi este mai degraba un loc de poveste, menit sa te faca sa revii in Delta in fiecare an. Consider ca Romania este o tara uimitoare, cu locuri unice, pline de povesti nespune si locuri neatise de om. Printre aceste locuri se afla si Delta Dunarii, un loc superb, cu vegetatie uimitare, de la care ai de invatat. Localnici de aici sunt foarte ospitalieri dornici sa te atraga cu meniurile lor cu specific pescaresc.

Desi cunosc persoane care nu mananca peste si chiar daca in Delta Dunarii majoritatea preparatelor au la baza pestele vei gasi cu siguranta si mancare care se pregateste si din alt fel de carne, recunosc ca sunt mai rare, dar ar fi pacat sa nu recunoastem ca preparatele de aici sunt gustoase si te fac sa ceri mereu inca o portie.

Nu stiu daca pana acum ai avut ocazia sa vizitezi Delta Dunarii, dar te rog nu mai sta pe ganduri, fa o mica cautare dupa cazare Delta Dunarii sau Sfantu Gheorghe si cu siguranta urmatoarul concediu ti-l vei face aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *