Ce tip de verighete preferi?

Desi inca nu am ajuns la acest pas, recunosc ca am zile in care ma gandesc ce tip de verighete as alege in acea zi speciala. Nu m-am gandit inca la un model dar cumva sunt putin invidioasa pe fetele care si-au ales deja modelul de verigheta preferat. Acum cativa ani am vazut pe mana unui domn o verigheta tare ineresanta, acel model de inel care nu deloc cu acel tip de bijuterie.

Cred cu tarie ca alegerea verighetei este un accesoriu special, cu valoare sentimentala si care trebuie purtat cu mandrie, atat domni cat si de doamne. Stim deja ca barbatii au obiceiul de a ascunde acest inel, pentru ca tentatia este mare si ca de cele mai multe ori vor cadea in ispita.

Recent am gasit un site interesant cu modele de verighete unice, speciale pentru ziua cea mare. Hai sa iti arat modelul ales de mine, si poi vom detalia subiectul. Ok?

Eu as opta pentru tipul de verighete simple, din aur alb ( pentru ca eu sunt adepta argintului si cu siguranta acestea s-ar potrivi perfect) de asemenea le-as alese subtiri, cum sunt cele din imagine, pentru ca sunt comode, dar in acelasi timp vor inamagazina sentimentele noaste, vor fi simbolice si speciale.

Nu cred ca m-as descurca cu o verigheta mare, pompoasa pentru ca noi ca si cuplu suntem simpli, dar ne completam perfect.  Pe diferite am gasit verighete ca acestea, dar cele de mai sus mi se par perfect si asa cum spuneam, speciale. De asemenea le-as grava, dar nu cu data in care ne-am unit destinele, pentru ca aceea oricum este o zi speciala si greu de uitat.

Nu stiu care sunt criteriile pentru care tu alegi verighetele, nu stiu daca tu alegi inelele mai groase sau pe cele subtiri ca si mine, dar stiu ca la fel ca si mine consideri ca verighetele sunt inele speciale, care simbolizeaza iubirea pe care doi oameni si-o porta,

Asa cum spuneam mai sus nu stiu de unde alegi sa cumperi verighetele pentru ziua ta speciala, dar cum timpul trece si nunta se apropie stiu sigur ca vei gasi verighete perfecte pentru tine si alesul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *