Ceas chic de la Zaful.com

Obsesia mea pentru ceasuri nu are limita, am inceput sa comand online din ce in ce mai multe ceasuri, dar spre rusinea mea nu prea le port.  Vorba mamei mele bani aruncati aiurea, asa mi-as spune, dar in sine ei se bucura pentru ca asa ajunge sa le poarte ea.

De pe zaful.com mi-am comandat acum ceva vreme un ceas, simplu cu bratara metalica, un mic dezavantaj il reprezinta faptul ca are un sistem de inchidere putin nesigur, pentru ca daca nu esti atent se desface.

Ceasul il puteti achizitiona de aici, dar pentru ca nu este ok din partea mea iti voi arata si poze cu el. Un produs special, primit intr-o comanda destul de speciala, care spre norocul meu a ajuns la posta locala.

Mi-a placut foarte mult ca a ajuns perfect ambalat, intr-un plic din acela special pentru lucruri fragile, si pe langa acel plic, a fost invelit. Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa comand acest ceas, simplitatea lui spune multe despre el, dar si faptul ca este atent realizat, fara defecte dar mai ales ca a ajuns la destinatie in stare perfecta.

Pretul acestuia m-a facut sa vreau sa comand si alte modele, pentru ca ceasurile de pe zaful.com sunt minunate si au preturi foarte accesibile. Nu stiu daca iti place sau nu ceasul meu, dar pe mine m-a cucerit, desi asa cum am spus mai sus in prezent port un singur ceas, m-am obisnuit cu acesta si mai rar le schimb.

 

Un comentariu la „Ceas chic de la Zaful.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *