Ceasuri roz pentru o viata in roz

Ador rozul si nu ma pot abtine sa fac publica preferinta mea! De vina cred ca sunt bomboanele roz, acadelele si inghetata. Toate bunatatile sunt roz, de-aici cred ca vine si expresia: “viata in roz”.

Dincolo de faptul ca este o culoare dulce si promite fericire, mi se pare o nuanta a copilarie si tineretii, de aceea ador magazinele cu ceasuri de mana roz!

Nu ma trimiteti la copii, va rog! Sunt o femeie in toata firea, dar asta nu inseamna ca am interdictie la acesta culoare, prin urmare voi cumpara din magazinul in care voi gasi ceasuri dama roz. Am cautat si in magazinele de profil din malluri, din lumea noastra fizica, reala, iar vanzatoarele m-au intrebat mustrator:

-Alta culoare nu ati gasit pentru ceasuri  in afara de roz?

Mi s-a parut o indrazneala sa mi se puna la indoiala gusturile, mai ales ca as fi cumparat cu banii jos. Am iesit suparata din magazine cu dorul si pofta din ce in ce mai mari de un ceas roz!

Cineva, care se afla in spatele meu, m-a oprit sfatuindu-ma sa caut pe Ceasmania. Am alergat pana acasa, m-am asazat la birou si am intrat in magazin. Site de prezentare prietenos, usor operabil, bine structurat. Nu ai cum sa te ratacesti sau sa te intorci inapoi de frica sau de plictiseala.

Preturi acceptabile, exemplare frumoase, elegante si rezistente, mai era proba roz. Daca o trecea si pe  asta, ar fi fost in opinia mea cel mai grozav magazin de ceasuri din lume!

Bifez culoarea preferata si astept. Inchid ochii de teama si aud iar vocea care ma cearta ca nu am gasit alta culoare pentru ceasuri…Deschid ochii, iar in fata mea vad patru dintre cele mai frumoase ceasuri roz pe care le-am vazut vreodata. Le vreau pe toate, nu mi-ar placea sa le pierd, dupa ce am alergat atat dupa ele.

Concluzia, viata in roz incepe pe Ceasmania! Ultima veste: le pot cumpara pe toate in rate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *