De ce am ales bijuteriile placate cu aur?

Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa imi schimb parerea despre anumite lucruri, cum ar fi accesoriile. Intotdeauna am considerat ca nu conteaza din ce material sunt facute si ca important este sa fie este aspectul lor, dar  si sa fie usor de asortat. Azi cu mana pe inima recunosc ca m-am inselat, iti voi explica cum am ajuns la concluzia asta si de ce ar trebui sa avem grija de tip de accesorii purtam.

Pe vremea cand realizam accesorii handmade nu ma interesa ca materialele pe care le folosem erau de calitate inferioara ci pur si simplu ma bucuram ori de cate ori din manutele mele ieseau lucruri noi, pe care lumea le admira. Totusi cu timpul am inteles de ce conteaza calitatea.

De ce as alege accesorii placate cu aur?

Aceasta intrebare mi-a bantuit mult timp noptile si dupa cateva cautari dar si utilizari am inteles motivul. Voi incepe prin ati spune ca sunt de calitate superioasa. Sincer cred ca acesta este primul motiv pentru care eu voi alege aceste accesorii. Pe langa aceasta putem vorbi si despre pret.

Cunosc persoane care intotdeauna vor aprecia accesoriile din aur, dar din diferite motive nu isi permit sa achizitioneze astfel de bijuterii, dar Chic Bijoux vine in ajutorul lor cu produse uimitoare la preturi fabuloase. Accesorii ce vin cu garantie, frumos ambalate in cutiute ce miros minunat si care au menirea de a proteja micuta comoara.

Cu aceste trei minunate accesorii ma pot mandri de acum, pentru ca le-am achizitonat de pe Chic Bijoux si iti spun sincer ca m-au cucerit. Pe langa modul in care acestea sunt livrate calitatea acestora este superioara. Accesoriile fiind foarte frumoase si finute.

O sa ti se para ca vreau sa ma dau bine pentru langa tine dar, pentru ca la un moment dat am cochetat cu acest domeniu, am inceput sa inteleg cateva ceva despre calitatea lor.

Asa cum spuneam mai sus cand enumeram motivele pentru care am ales o pereche de cercei placata cu aur, pot sa mai adaug si faptul ca sunt de durata. Bijuteriile placate cu aur sunt mai bune din punct de vedere calitativ si mai rezistente in timp datorita stratului mai gros de aur. In schimb bijuteriile suflate cu aur sunt de o calitate mai scazuta si nu rezista in timp deoarece stratul de aur este foarte subtire pe aliajul folosit.

Nu are sens sa iti mai spus alte motive pentru ca eu aleg bijuteriile placate cu aur, deoarece consider ca le-am subliniat pe cele mai importate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *