Fisa medicala, un lucru de mare ajutor

Cand s-a inscris sotul meu prima data la scoala de soferi nu stiam nimic despre actele de care ai nevoie. Poti spune ca am crescut pe alta planeta dar recunosc ca a fost un subiect care nu mi-a stranit interesul. Dar recunosc ca niciodata nu stii cand ai nevoie de diferite lucruri si ca uneori e bine sa stii la cine poti apela pentru a avea parte de servicii impecabile. Atunci cand sotul meu mi-a spus ca are nevoie de fisa medicala permis auto, m-am cam panicat, pentru ca nu intelegeam de ce are nevoie de asa ceva, dar dupa ce mi-a explicat despre ce este vorba, m-am mai linistit.

Este ciudat sa vezi ca lucrurile au evoluat in bine si ca anumite lucruri, precum o fisa medicala se face ca la carte, astfel vei stii sigur ca viitori soferi nu au probleme de sanatate care le pot pune viata in pericol, atat lor cat si a celor din jur. 

Cautand companii care se ocupa cu fisa medicala pentru permisele auto, am descoperii ca exista si companii care fac fisa port arma, sincer consider ca acestea trebuie sa fie foarte riguroase, pentru ca nu am vrea sa riscam ca o persoana cu probleme sa ajunga in posesia unei arme. Ajungand astfel un pericol pentru societate dar si pentru cei din jur.

Zilnic auzim la televizor diferite incidente referitor la acest subiect, mai ales in afara tarii, unde cred ca regulile facute pentru cei ce doresc o arma ar trebui inaspirte si persoanele ce pot intra cu usurinta in contact cu o arma sa fie mult mai atent supravegheate dar si testate inainte de a fi eliberat permisul de port arma.

Consider ca indiferent de fisa de care ai nevoie, fie ca vorbim despre cea pentru permis auto, sau cea de port arma, acestea ar trebui facute le companii de fac cu adevarat aceste teste, pentru ca doar asa vei stii ca ai obtinut acel permis pe bune si nu in urmei neintelegeri. Indiferent de care ar fi rezultatul unei astfel de verificari trebuie sa le tratam ca atare si sa apelam la specialisti atunci cand acestea ies putin altfel decat ne asteptam noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.