Hai sa ne unim ceasurile!

Draga mea, asculta-ma cu atentie! Cand sunt cu tine timpul zboara feeric ca un fulg de nea, cand sunt singur orele sunt ca de plumb. Abia cand ai aparut in viata mea m-am simtit implinit si am putut sa spun:”ma iubeste si pe mine cineva”.

Blestem tot ce ma desparte de tine si binecuvantez ceasuri  care ne unesc. Tu ma faci sa simt ca in fiecare zi este Craciunul, iar timpul petrecut cu tine este darul ce mi-l asezi sub pomul vietii. Discutam deschis despre orice, ne intelegem din priviri si ne uneste pasiunea pentru ceasuri.

Daca ar fi sa te compar cu acele ceasuri dama  tu esti ceasul meu de aur cu mii de diamante! Intinde bratul si lasa-ma sa-ti prind ceasul pe care ti l-am comandat pe Ceasmania ca sa ne impletim in aceeasi cununa a timpului noptile!

In loc de inel de logodna, ti-am cumparat un ceas de mana din colectia Guess Romania fiindca tu esti vedeta gandurilor mele.

Hai sune-mi ca doresti sa-ti petreci cu mine toate secundele, minutele si orele vietii, ca accepti sa ne unim ceasurile. In curand vine toamna, apoi iarna coboara pe pamant lungind noptile si scurtand zilele. Vreau sa-mi incalzesc sufletul langa al tau, sa adorm cu tine si sa ma trezesc langa tine.

Ceasmania ne-a unit pentru totdeauna cu multimea de modele de ceasuri, cu privirile comune atintite inspre miile de modele. Tii minte cand dupa ce terminam programul ne uitam amandoi la ceasuri. Pe-atunci nu simteam nimic nici tu, nici eu, dar ceasurile ne-au facut vraji ale dragostei. Am privit mult timp impreuna exponatele, iar cand tu ai primit acasa primul ceas de la mine, te-ai ridicat pe varfuri si m-ai sarutat pe obraz ca drept multumire.

Sarutul acela m-a ravasit si m-a facut sa realizez ca ma iubea demult si pe mine cineva, dar imi trebuia un ceas care sa ma determine sa iau hotararea cea mare…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *