Manichiura chic la un pret mic

Nu stiu cum esti tu, dar eu una le-am incercat cam pe toate in materie de manichiuri. Imi place sa imi fac unghiile acasa, dar la fel de mult imi place cum arata o manichiura facuta la salon cu cele mai noi proceduri. Fie ca vorbim de unghii cu gel, tips-uri sau oja semipermanenta, toate arata fabulos si schimba total aspectul unei maini.

Acum unghiile mele sunt micute, mi s-au rupt si am ajuns la unghii scurte fara oja, dar trebuie sa recunosc ca de fiecare data cand trec pe langa un salon de infrumusetare ma uit la aspectul unghiilor mele, stiu ca suna ciudat…dar asta este adevarul. Mereu am avut unghiile mari sau facute cu gel si acum cand sunt scurte mi se par ciudate.

Recent am vazut scris undeva manichiura Victoriei si ce crezi..inevitabil tot la unghii m-am uitat, dar m-am si apucat sa vad despre ce este vorba. Cumva am o pasiune ciudata si imi place sa urmaresc ce saloane se deschid, dar si sa imi imaginez ca ma duc acolo,  primesc atentie si in acelasi timp am parte de servicii exceptionale.

Nu pot spune ca am fost in multe saloane de infrumusetare, dar pe acesta l-am vizitat imediat dupa deschidere si asa cum mi-am imaginat, am avut parte de o experienta minunata, cu servicii de calitate si produse exceptioanele, perfecte alese pentru mine. Nu ma asteptam la asta, dar a fost super si recunosc ca de atunci aleg acest salon din zona Victoriei cand vreau sa am parte de rasfat.

Se spune ca orice doamna si domnisoara care se respecta ar trebui sa treaca pargul unui salon macar o data pe luna, ei bine eu recunosc ca acesta m-a fermecat si trebuie sa iti spun ca m-as muta in zona, doar sa pot ajunge mai usor la salon. Nu stiu ce alegeri faci pentru unghiile tale, dar iti pot spune ca ideal este sa iti lasi parul si unghiile pe mana unor specialisti, eu asa am facut.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *