Pantofi pe comanda

Imi aduc aminte prima pereche de sandale facute pe comanda de mama mea. Sandale negre din piele cu talpa ortopedica, a fost dragoste la prima vedere, dar pentru ca si-a schimbat locul de munca a pierdut legatura cu doamna care i-a facut acele minunatii de sandale. Totusi nu trebuie sa vad doar partea negativa a situatiei, pentru ca recent am gasit locul ideal unde imi pot face pantofi pe comanda.

Bine recunosc, nu a fost descoperirea mea, ci a unei prietenea, care mi-a povestit o multime de lucruri minunate despre atelierul de pantofi la comanda Etienne Shoes, l-a descoperit accidental, dar de atunci a devenit client fidel si doar de acolo isi cumpara incaltaminte. Stiam deja ca apreciaza lucrul de caliatate si ca mereu v-a cauta produse unice si atent lucrate, parca realizate pentru ea.

Curiozitatea a invis si am intrat pe site, iti spun sincer ca prietena mea a avut dreptate, produsele lor arata exceptional, sunt minunate si ce-i drept te invita sa ii porti. Desi as putea sa iti povestesc despre ei pur si simplu, vreau sa iti arata o pereche de pantofi stiletto care m-a fermecat.

Iti spun sincer ca acesti pantofi m-au cucerit, desi nu prea port pantofi cu toc, acestia mi-au placut foarte mult, in primul rand culoare, ador albul, atat la imbracaminte cat si la incaltaminte. Nu stiu ce tip de pantofi preferi dar iti spun sincer ca cei de pe etienne.ro m-au facut sa inteleg de ce produsele facute pe comanda sunt speciale, pentru ca intr-un fel sunt realizati dupa cum iti doresti tu, fiind astfel facuti pentru tine.

Acum stiu de ce mi-a povestit cu atat entuziasm despre atelierul de pantofi la comanda Etienne Shoes, stia ca si eu voi aprecia pantofii bine realizati, cu materiale de calitate, care nu fac decat sa ii ridice la rangul de pantofi ideali.

 

Un comentariu la „Pantofi pe comanda

  1. Adevarat! Cine nu a purtat niciodata pantofi facuti la comanda nu va intelege cat de comfortabili sunt. Daca as avea posibilitatea mi-as face toti pantofii la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *